• یکشنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 94060100457
  • خبرنگار : 71021

معاون گردشگری خبر داد

عزم جدی برای حذف چادرهای مسافرتی

عزم جدی برای حذف چادرهای مسافرتی

معاون گردشگری کشور از عزم جدی برای ساماندهی چادرخوابی خبر داد و گفت: حذف چادر به معنی گرفتن حق سفر ارزان از مردم نیست. مساله آن است که هیچ استانداردی در جهان اجازه نمی‌دهد در محدوده شهری که حقوق مردم باید رعایت شود، حریم خصوصی ایجاد کنند.

معاون گردشگری کشور از عزم جدی برای ساماندهی چادرخوابی خبر داد و گفت: حذف چادر به معنی گرفتن حق سفر ارزان از مردم نیست. مساله آن است که هیچ استانداردی در جهان اجازه نمی‌دهد در محدوده شهری که حقوق مردم باید رعایت شود، حریم خصوصی ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار گردشگری ایسنا، مرتضی رحمانی موحد اظهار کرد: از سال 92 ساماندهی چادرهای مسافرتی را شروع کردم، اما هجمه‌ای وارد شد که قرار است امکان سفر ارزان از مردم گرفته شود. چادر باید در کمپ‌ها، شهرداری‌ها و یا مراکز خاص احداث شود. این طرح مطرح شده که در محدوده‌های شهری استفاده از چادرهای مسافرتی مشخص شود. برخی شهرها نیز این ساماندهی را آغاز کرده‌اند.

او که در نشست خبری همراه با معاون سرمایه‌گذاری سخن می‌گفت، درباره اجرای طرح استانداردسازی هتل‌ها با بیان اینکه تاکنون 250 هتل قرارداد استانداردسازی را بسته‌اند و 48 هتل گواهی استاندارد دریافت کرده‌اند، افزود: نگاه به استاندارد و ارزیاب متفاوت است. در همه شهرها این نگاه یکپارچه و الزامی نیست، در حالی که همه کشورها درباره اعمال وظایف حاکمیتی توجه جدی‌تری نشان می‌دهند.

وی یادآور شد: درجه هتل باید واقعی شود، چون ما حافظ حقوق مردم هستیم. وقتی آنها خلاف واقعیت را می‌بینند، اولین جایی که واکنش به آن نشان می‌دهند سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است. طرح استانداردسازی بسیار جدی اجرا می‌شود.

معاون گردشگری کشور تاکید کرد: هتل‌ها از داشتن این تفکر که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از وظایف حاکمیتی خود در این باره کوتاه بیاید، خودداری کنند.

رحمانی موحد در ادامه درباره تبلیغات و اطلاع‌رسانی گردشگری توضیح داد: 40 کشور در سه گروه برای تبلیغات و اطلاع‌رسانی تعیین شده که 16 کشور در گروه نخست مشخص شده است. برای اینکه دچار ضدتبلیغات نشویم، سعی شده نهادهای اطلاع‌رسانی را در سایر کشورها مشخص کنیم. تا پایان سال تعداد این نمایندگی‌ها به 25 واحد می‌رسد و برای آن 40 کشور نیز برنامه‌ریزی‌هایی داریم.

وی درباره رفع مشکل حمل و نقل گردشگران که گاهی در برخی تورهای زمینی مشکل‌ساز می‌شود و مسئولیت آنها را هیچ بخشی به عهده نمی‌گیرد، گفت: حمل و نقل اجزای مهم سفر است. وقتی دفتر مسافرتی وسیله‌ای را در اختیار می‌گیرد، مسئولیت‌ آن را نیز بر عهده دارد. اگر هر یک از اجزای سفر حتی گردشگر خطایی را انجام دهد متناسب با آن از طریق دستگاه‌های مرتبط پیگیری خواهد شد.

معاون گردشگری کشور تاکید کرد: دفاتر مسافرتی در برابر آنچه از مردم مطالبه می‌کنند به همان کیفیت باید خدمات بدهند و کم‌فروشی نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۵:۰۹

آقاي رحماني شما به عنوان معاون گردشگري ايران حتما از وضعيت اسفبار هتل‌هاي کشور اطلاع داريد. کيفيت پايين خدمات؛ سطح بالاي قيمت! تازه اگر هتلي وجود داشته باشد که شاهد هستيد خيلي از شهرها از هتل بي بهره اند. کمپ گراند و يا فضايي تجهيز شده براي کمپ کردن و چادر زدن نيز غالبا وجود ندارد. درآمد ملت هم که معلوم است. حال ملت چه کنند!؟ آيا فقط سلب کردن که راحت ترين کار است را بلد هستيد!؟ آيا نبايد قبل از ممنوعيت‌ها ابتدا زيرساخت مجازها را فراهم کنيد تا مردم ممنوعيت‌ها را رعايت کنند!!! هرچند اينجانب که خود از دست اندرکاران گردشگري هستم، از اين سيستم و سازمان کاملا و قطعا قطع اميد نموده ام. با احترام

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۵:۲۰

چادر در همه جاي دنيا استفاده مي شه براي اقامت ولي معمولا مکان هاي ويژه اي به عنوان مکان کمپينگ هست که افراد با پرداخت هزينه براي خدمات عمومي مثل آب، دستشويي و حتي گاها حمام از آنها استفاده مي کنند. البته هزينه معقول و مقرون به صرفه هست. هيچ جا وسط پارک يا داخل شهر چادر زده نمي شود... هتل ها هم در ايران قصه خود را دارند.

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۶:۰۴

کاملا موافقم. چادر استفاده ميشه ولي نه بالا سر مردم . اينکه زندگيشون رو مختل کنه. شما بريد تو ايام تعطيلات توي شهراي توريستي ببينيد چه خبره. با عرض معذرت اين بيش از اينکه ناشي از بي پولي باشه يه فرهنگ شده چون بارها کساني رو ديدم که ماشينهاي چندصد ميليوني داشتن ولي توي چادر خوابيدن .

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۶:۱۹

باتوجه به تعهدي که به مردم داريم و همچنين وقتي از مردم ايران اسلامي صحبت ميکنيم بايد امکانات مناسب در خور شان اين ملت در پارکها و مکانهاي تفريحي فراهم سازيم و بعد از ان مردم را از چادر زدن در پارکها و سايرمراکز تفريحي و کنارخيابانها و وسط بلوار مانع شويم زيرا اين مردم همان مردمي هستند که ولي نعمت و دوستدار مملکت خود هستند و به حداقل امکانات رفاهي راضي هستند متشکرم

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۷:۱۵

اين چادرها شده عامل فساد !!!!!!

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۱۷:۱۶

فقط با چادر ميشد سفر رفت