• جمعه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94112314762
  • خبرنگار : 71263

مدیرعامل هیوندای:

هیوندای و کیا 60 هزار خودرو به ایران صادر می‌کنند

هیوندای و کیا 60 هزار خودرو به ایران صادر می‌کنند

یک مدیر گروه هیوندای موتور کره جنوبی اظهار کرد هیوندای موتور و کیا موتورز در سال 2016 صادرات 60 هزار خودرو به ایران را هدف گذاری کرده اند.

یک مدیر گروه هیوندای موتور کره جنوبی اظهار کرد هیوندای موتور و کیا موتورز در سال 2016 صادرات 60 هزار خودرو به ایران را هدف گذاری کرده اند.

به گزارش ایسنا، پایگاه خبری "کوریا هرالد" به نقل از جئونگ جین هانگ، مدیرعامل هیوندای موتور نوشت: ‌این گروه فروش هدف گذاری شده در ایران را از 25 هزار دستگاه در سال گذشته 240 درصد افزایش داده است.

وی در نشستی با وزیر بازرگانی، صنعت و انرژی کره جنوبی که به گشایش مجدد بازار ایران اختصاص داشت، پیش بینی مذکور را مطرح کرد.

صادرات این شرکت به ایران در سال 2012 در پی تشدید تحریمهای هسته ای علیه تهران متوقف شد.

این گروه خودروسازی کره ای همچنان فروش محصولات مونتاژ بازارهای داخلی را در ایران گسترش خواهد داد.

وزارت بازرگانی، صنعت و انرژی کره جنوبی به منظور حمایت از شرکتهای کره ای که درصدد حضور در بازار ایران هستند، برای تسهیل مشکلات مالی که شرکتها ممکن است پیش از ورود به یک بازار جدید روبرو شوند، کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۲۳ ۱۸:۲۴

تبريک ميگم به کار گران و سهامداران و مديران اين دوشرکت و همچنين به دولت و مردم زحمتکش کره جنوبي .