• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • فارسی
  • العربية
  • English
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
  • GMT 13:33

سرویس اجتماعی

  • جامعه، شهری
  • سلامت
  • خانواده
  • آموزش و پرورش
  • محیط زیست
  • حوادث، انتظامی
  • سبک زندگی

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
  • GMT 13:33

سرویس اجتماعی

  • جامعه، شهری
  • سلامت
  • خانواده
  • آموزش و پرورش
  • محیط زیست
  • حوادث، انتظامی
  • سبک زندگی

تخصیص بودجه45هزار میلیارد تومانی به تامین اجتماعی افزایش 44 درصدی سرانه درمان

رئیس سازمان تامین اجتماعی ضمن اعلام اینکه امسال 45 هزار میلیارد تومان اعتبار برای سازمان تامین اجتماعی اختصاص یافته است، گفت: سرانه درمان تامین اجتماعی تا 44 درصد افزایش یافته و امیدواریم بتوان توان تعرفه‌ها را افزایش داده و بخشی از مشکلات را مرتفع کند.

۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۵:۲۴

رئیس سازمان تامین اجتماعی ضمن اعلام اینکه امسال 45 هزار میلیارد تومان اعتبار برای سازمان تامین اجتماعی اختصاص یافته است، گفت: سرانه درمان تامین اجتماعی تا 44 درصد افزایش یافته و امیدواریم بتوان توان تعرفه‌ها را افزایش داده و بخشی از مشکلات را مرتفع کند.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سید تقی نوربخش در نشست مشترک سازمان تامین اجتماعی و انجمن‌های علمی و تخصصی پزشکی کشور با بیان اینکه این جلسه در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید برای استفاده از جایگاه سازمان‌های مردم نهاد تشکیل شده است، گفت: رئیس جمهور پیش از ورود به انتخابات اعلام کرده بود که از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد به ویژه انجمن‌ها استفاده خواهد کرد.

وی ادامه داد: اولویت دادن به نظام سلامت در کنار مباحثی چون امنیت، غذا و بهداشت سالها بود که به فراموشی سپرده شده بود و به آن توجهی نمی‌شد.

وی اظهار کرد: موضوع سلامت بعد از انتخابات ریاست جمهوری در اولویت برنامه‌های دولت قرار گرفت به همین جهت حرکت‌های خوبی برای تخصیص منابع در این حوزه صورت گرفت.

رئیس سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه انجمن‌های علمی باید جایگاه تخصصی خود را بیابند عنوان کرد: سازمان تامین اجتماعی 60 درصد از بار اقتصادی درمان را تامین می‌کند و 15 درصد تولید درمان در کشور را بر عهده دارد. همچنین یک چهارم کل بودجه اجرایی کشور در اختیار تامین اجتماعی است.

به گفته نوربخش، امسال 45 هزار میلیارد تومان بودجه برای سازمان تامین اجتماعی اختصاص یافت که یک سوم از این میزان که حدود 12 هزار میلیارد تومان می‌شود مربوط به بخش درمان است و در تولید و خرید خدمت صرف می‌شود.

نوربخش با بیان اینکه مشکلات در گذشته کم نبود و آنچه در هشت سال اخیر در سازمان تامین اجتماعی گذشت آثار سوئی را برجای گذاشته است، گفت: تغییر هشت مدیر عامل در این مدت و همچنین مسائل حاشیه‌ای که گریبان تامین اجتماعی را گرفته بود بر بار مشکلات افزوده بود به همین دلیل سعی کردیم با رویکردی که دولت تدبیرو امید داشت در مدت کوتاهی برخی مشکلات را حل کنیم.

وی افزود: در همین راستا مطالبات داروخانه‌ها به روز شد. در شهریور ماه سال 92 تامین اجتماعی 10 ماه دیرکرد در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها داشت اما امروز مطالبات جامعه پزشکی و داروخانه‌ها را تا پایان بهمن ماه پردخت کرده‌ایم و با وجود اینکه با وضع مطلوب فاصله داریم اما اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به رشد 44 درصدی سرانه درمان تامین اجتماعی در سال جاری گفت: این افزایش سرانه در حالی رخ داده است که ما همیشه به علت وجود مشکلات از آن محروم بودیم و تعرفه بر اساس منابع ما تعریف می‌شد و نه واقعیت‌ها.

رئیس سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: امیدواریم با رشد 44 درصدی سرانه درمان قدرت تعرفه‌ها افزایش یابد.

وی در ادامه با اشاره به رشد 49 درصدی تعرفه هتلینگ بیمارستانی و تعرفه پزشکی در بخش دولتی در سال 93، گفت: در بخش خصوصی نیز اقدامات خوبی انجام شده است . در واقع در دولت تدبیر و امید فرصت‌هایی ایجاد شده که همدلی میان وزارت بهداشت، سازمان‌های بیمه گر و نظام پزشکی و همچنین در اولویت قرار گرفتن نظام سلامت از جمله آنهاست. این نگاه ویژه می‌تواند زمینه ساز ایجاد اعتماد بیشتر مردم به دولت شود. البته شاید این فرصت‌ها به علت نوساناتی که در بخش‌های اجرایی وجود دارد چندان پایدار نباشد به همین علت باید با استقرار برنامه‌ها از این فرصت استفاده کنیم.

رئیس سازمان تامین اجتماعی به فرصتی که برای تشکیل شورای عالی بیمه به وجود آمده است نیز اشاره کرد و گفت: حدود یک سال بود که شورای عالی بیمه هیچ جلسه‌ای تشکیل نداده بود اما در این چند ماه هفت مرتبه تشکیل جلسه داده و اتفاق نظر جمعی در خصوص تعرفه‌ها در این جلسات وجود دارد.

وی افزود: ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری نیز فرصت مناسب دیگری است که باید از آن به نحو احسن استفاده کرد چرا که 14 بند سیاست‌های ابلاغی پاسخگوی بسیاری از دغدغه‌های مردم و جامعه پزشکی است و امیدواریم با تبدیل به برنامه‌های مدون و کاربردی به زودی عملیاتی شده و به رفع مشکلات موجود بیانجامد.

انتهای پیام

  • مدیران خودرو
  • مخابرات

لینکستان

    شارژر آیفون بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ تجهیزات پزشکی بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور آهنگ جدید ایرانی خرید سی‌ پی کالاف دستگاه لیزر برش فلز سوالات آیین‌ نامه تور کیش با اقساط و شرایط ویژه شرکت‌های طراحی سایت در تهران خرید قسطی ساندویچ پانل پزشک 24 دانلود آهنگ جدید نرم‌افزار صورتحساب الکترونیکی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
ایسنا؛ اخلاق، امید، آگاهی
استفاده رسانه‌های داخلی دارای مجوز از محتوا، با ذکر منبع ایسنا مجاز است.
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved