• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • فارسی
  • العربية
  • English
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
  • GMT 19:35

سرویس جهان

  • ایران در جهان
  • سیاست خارجی
  • آمریکا و اروپا
  • غرب آسیا و آفریقا
  • آسیا و اقیانوسیه
  • محور مقاومت
  • گزارش و تحلیل
  • انرژی هسته‎‌ای

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۵
  • GMT 19:35

سرویس جهان

  • ایران در جهان
  • سیاست خارجی
  • آمریکا و اروپا
  • غرب آسیا و آفریقا
  • آسیا و اقیانوسیه
  • محور مقاومت
  • گزارش و تحلیل
  • انرژی هسته‎‌ای

ساکن "کاخ آبی" در راه "سعدآباد"

سفر "پارک گئون های" اولین بانوی رییس‌جمهور کره جنوبی به تهران که با همراهی هیاتی 236 نفره از تجار و کارآفرینان دولتی و بخش خصوصی این کشور همراه است، نوید سرمایه‌گذاری و تولید همراه با انتقال فن‌آوری و صادرات مشترک با کشورمان را می‌دهد.

آزاده تهرانی
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۸

سفر "پارک گئون های" اولین بانوی رییس‌جمهور کره جنوبی به تهران که با همراهی هیاتی 236 نفره از تجار و کارآفرینان دولتی و بخش خصوصی این کشور همراه است، نوید سرمایه‌گذاری و تولید همراه با انتقال فن‌آوری و صادرات مشترک با کشورمان را می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، "پارک گئون های" از 25 فوریه 2013 با رای مستقیم مردم کره و برای دوره‌ای 5 ساله که غیرقابل تمدید است به عنوان یازدهمین رییس‌جمهور کره جنوبی انتخاب شد.

او نیز که همانند سایر رییسان‌جمهور کره جنوبی ساکن کاخ آبی (چیونگ وا دا) است امروز سئول را به مقصد تهران ترک کرده و فردا مورد استقبال رسمی رییس‌جمهور روحانی در کاخ سعدآباد قرار می‌گیرد.

کره جنوبی به جز صنایع پیشرفته مانند ایران از فرهنگ غنی هم برخوردار است و دو کشور تلاش کرده‌اند همواره روابط خود را تا حد امکان به دور از تنش‌های سیاسی نگهدارند. نامگذاری خیابان‌هایی به نام‌های تهران و سئول در پایتخت‌های دو کشور نیز از همین تلاش‌ها و احترام متقابل حکایت می‌کند.

صادرات یکی از ارکان مهم اقتصاد کره جنوبی است. در همین راستا هم سیاست‌هایش به منظور توسعه تجاری را آغاز کرد. کره با اتخاذ استراتژی‌های مناسب و تقسیم‌بندی زمانی صحیح به تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و نیروی انسانی جهت رسیدن به اهداف کلان توسعه‌یی برای ورود به بازارهای جهانی و افزایش ضریب رقابتی تولیدات صنعتی پرداخته و برنامه‌های توسعه خود را در قالب برنامه‌های 5 ساله به مرحله اجرا در آورده است.

این کشور همواره در تلاش برای افزایش اقلام تجاری و حفظ مازاد تجاری خود بود و تنوع بخشیدن به محصولات صادراتی و کیفیت آنان را نیز در دستور کار داشت.

کره جنوبی که از آن به عنوان "ببر آسیا" یاد می‌شود، دومین رشد سریع اقتصادی دنیا در چهار دهه اخیر را داشته و در کم‌تر از نیم قرن تبدیل به کشوری پیشرفته و ثروتمند شده است.

همین موفقیت اقتصادی امروز کره جنوبی را الگویی مناسب برای بسیاری از کشورهای در حال توسعه کرده است.

کره یکی از اعضای سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) بوده که توسط بانک جهانی جزو اقتصادهای پر درآمد و از دیدگاه صندوق بین‌المللی پول به‌عنوان یکی از اقتصادهای پیشرفته جهان طبقه‌بندی شده است.

هرچند در ایران کره جنوبی را با نام‌هایی مانند سامسونگ، هیوندایی، کیا و ال‌جی می‌شناسند ولی تعامل با این کشور طبق برنامه‌ریزی‌های مسوولان کشورمان بسیار فراتر از واردات صرف از این شرکت‌ها و کارخانه‌های چند ملیتی خواهد بود.

یکی از موارد همکاری‌های دو کشور در حوزه انرژی و به‌ویژه نفت است. نفت بخش اصلی صادرات ایران به این کشور را تشکیل می‌دهد به طوری که کره جنوبی سه‌شنبه گذشته (هفتم اردیبهشت) اعلام کرد که کشورش واردات نفت خام و نفت سنگین خود از ایران به عنوان چهارمین دارنده بزرگ ذخایر نفت دنیا را تا دو برابر افزایش می‌دهد و برهمین اساس نفت می‌تواند یکی از محورهای مذاکرات مقامات عالی‌رتبه دو کشور باشد و در حاشیه سفر «پارک گئون های» به ایران قرار است تفاهم‌نامه‌ای درباره نفت خام میان دو طرف امضا شود.

بر این اساس کره جنوبی که سال گذشته میلادی روزانه 115هزار بشکه نفت از ایران وارد می‌کرد با امضای این قراردادها میزان واردات نفت روزانه از ایران را در سال 2016 میلادی به 280 هزار بشکه افزایش خواهد داد.

امضای معاهده همکاری متقابل در امور کیفری، معاهده استرداد مجرمین، موافقت‌نامه حمل و نقل دریایی، یادداشت تفاهم همکاری در امور زیر بنایی، یادداشت تفاهم در زمینه منابع آب، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه توسعه انرژی الکتریکی و صنایع جدید انرژی، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه نفت و گاز طبیعی، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه بهداشت و پزشکی و یادداشت تفاهم همکاری با اگزیم بانک کره جنوبی در کنار امضا یادداشت تفاهم مبادلات فرهنگی و تاسیس مرکز فرهنگی کره در تهران و مرکز فرهنگی ایران در سئول و توافق‌نامه همکاری و کمک‌های اداری و گمرکی از جمله توافق هایی هستند که بین مسوولان و رییسان‌جمهور دو کشور انجام می‌شود.

"پارک گئون های" بانوی کره‌یی عصر امروز (یک‌شنبه) وارد تهران می‌شود و فردا (دوشنبه) در کاخ سعد آباد مورد استقبال روحانی همتای ایرانی خود قرار می‌گیرد.

در کنار مذاکرات و گفت‌وگو بین مقام‌های دو کشور مذاکراتی هم بین هیات‌های عالی‌رتبه ایران و کره انجام و پس از امضای اسناد، دو رییس‌جمهور در کنفرانس مطبوعاتی مشترک حضور خواهند یافت.

روز (سه شنبه) نیز نشست فعالان اقتصادی ایران و کره با حضور تجار و کارآفرینان دو کشور و "پارک گئون های" برگزار خواهد داشت. گفته می‌شود رییس‌جمهور کره علاقه زیادی برای سفر به اصفهان و دیدن آثار تارخی این شهر داشته است که امکان این سفر فراهم نشده است به همین دلیل او بعد از بازدید از مراکز فرهنگی تهران عصر همان روز کشورمان را به قصد سئول ترک خواهد کرد.

انتهای پیام

  • ایران و کره جنوبی
  • مخابرات
  • مدیران خودرو

لینکستان

    بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ تجهیزات پزشکی بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور آهنگ جدید ایرانی خرید سی‌ پی کالاف دستگاه لیزر برش فلز سوالات آیین‌ نامه تور کیش با اقساط و شرایط ویژه شرکت‌های طراحی سایت در تهران خرید قسطی ساندویچ پانل پزشک 24 دانلود آهنگ جدید نرم‌افزار صورتحساب الکترونیکی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
ایسنا؛ اخلاق، امید، آگاهی
استفاده رسانه‌های داخلی دارای مجوز از محتوا، با ذکر منبع ایسنا مجاز است.
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved