• دوشنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: علم و فناوری جهان
  • کد خبر: 92041005699
  • خبرنگار : 99997

پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی برگزار کرد:

کارگاه آموزشی «ارزیابی باقیمانده‌های دارویی در فرآورده‌های دامی»

پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران کارگاه آموزشی «ارزیابی باقیمانده‌های دارویی، هورمون‌ها، سموم و فلزات سنگین در فرآورده‌های دامی» را برگزار کرد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، در این کارگاه آموزشی تخصصی، روشهای آزمون برای اندازه‌گیری، پایش و کنترل باقیمانده و روشهای نمونه‌برداری سموم و مواد شیمیایی توسط دکتر حسین انال، رئیس بخش سم شناسی و فارماکولوژی موسسه دامپزشکی Pendik ترکیه در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تشریح شد. وی همچنین با بیان استانداردها، دستورالعمل‌ها و روش‌های اجرایی، از آخرین دستاوردهای موجود در این زمینه سخن گفت.

دکتر محمدرضا سنجابی، رئیس پژوهشکده کشاورزی در خصوص برگزاری این کارگاه گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت آگاهی از آخرین دستاوردها و روش‌های آزمایشگاهی در ارزیابی باقیمانده‌های دارویی، هورمون‌ها، سموم و فلزات سنگین در فرآورده‌های دامی تولیدی و گسترش شیوه نوین پرورش دام برای تولید محصولات سالم این کارگاه آموزشی با مدیریت دکتر مجید جوانمرد، مدیر گروه فناوری‌های پس از تولید پژوهشکده کشاورزی برگزار شد.

وی با اشاره به برنامه پنجم توسعه مبنی بر استفاده از کودهای بیولوژیک و توسعه کشاورزی ارگانیک، افزود: این کارگاه تخصصی در راستای به کارگیری اهداف برنامه پنجم توسعه مبنی بر مصرف بهینه سموم و کودهای شیمیایی و استفاده از کودهای بیولوژیک و توسعه کشاورزی ارگانیک با مشارکت فعال و ارزشمند سازمان میادین میوه و تره‌بار و شهرداری تهران و با حضور جمع کثیری از متخصصین و اعضای هیات علمی و دانشجویان این حوزه برگزار شد.

در حاشیه این کارگاه، پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری مشترک در خصوص تداوم همکاری‌های فی‌مابین، انجام پروژه‌های مشترک و تورهای انتقال فناوری میان سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و موسسه دامپزشکی Pendik ترکیه تدوین شد و برای امضای طرفین، مورد موافقت قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.