• سه‌شنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: المپیک ۲۰۱۶
  • کد خبر: 95050116451
  • خبرنگار : 71277

تکلیف پارالمپیک روسیه 22 آگوست مشخص می‌شود

تکلیف پارالمپیک روسیه 22 آگوست مشخص می‌شود

کمیته‌ پارالمپیک روسیه که بعد از محروم‌شدن از سوی کمیته‌ بین‌المللی به دادگاه عالی ورزش شکایت کرده و قرار است حکم خود را از سوی این دادگاه در روز بیست و دوم آگوست دریافت کند. این حکم مشخص می‌کند که ورزشکاران پارالمپیکی روسیه می‌توانند در پارالمپیک ریو شرکت کنند یا خیر.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از سایت  Inside the games، روز بیست و دوم آگوست تکلیف پارالمپیک روسیه مشخص خواهد شد. بازی‌های پارالمپیک ریو از هفتم تا هجدهم سپتامبر برگزار می‌شوند.

روز هفتم آگوست کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک تصمیم گرفت که روسیه را از بازی‌های ریو محرم کند. دلیل این مساله دوپینگ سیستماتیک در کشور روسیه و در بازی‌های المپیک زمستانی سوچی بوده است.

در ورزش‌های پارالمپیکی روسیه نیز 35 مورد دوپینگ مثبت پیدا شده است.

سرفیلیپ کراوان ، رییس کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک سیستم ضد دوپینگ در روسیه را خراب و فاسد خوانده است و اعلام کرده است که این روند در روسیه باعث انزجار او شده است.

به نظر می‌رسد که تصمیم‌گیری‌های متفاوت درباره روسیه باعث تنش هایی بین کمیته‌ بین‌المللی المپیک و کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک شده است.

گفته می‌شود که رییس کمیته‌ پارالمپیک روسیه از توماس باخ، رییس IOC درخواست کرده است تا در بر طرف کردن محرومیت به آنها کمک کند.

انتهای‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha