• شنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 95060103539
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

احتمال انتقال بیماری تب طوطی به کبوتربازها

احتمال انتقال بیماری تب طوطی به کبوتربازها

ایسنا/خراسان شمالی رئیس اداره بهداشت و مراقبت بیماری طیور اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی درباره مخاطرات نگهداری کبوتر و کبوتربازی گفت: تب طوطی یکی از بیماری‌هاست که احتمال انتقال آن به کبوتربازها وجود دارد.

دکتر فرزین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه برخی از شهروندان بر روی پشت‌بام منازل اقدام به نگهداری کبوتر و بازی با آن‌ها می‌کنند، افزود: بیماری تب طوطی در پرندگانی همچون طوطی، مرغ عشق، بلبل و کبوتر وجود دارد و احتمال انتقال این بیماری از این نوع پرندگان به انسان وجود دارد.

وی با بیان اینکه این بیماری در پرندگان به‌صورت بیماری تنفسی مشاهده می‌شود، ادامه داد: آبریزش بینی، تب و بی‌اشتهایی از علائم بروز این بیماری در پرندگان است.

حسینی با اشاره به اینکه این بیماری با فضولات در کبوتر دفع می‌شود، اظهار کرد: تماس مستقیم با پرندگان و یا پراکنده شدن عامل بیماری توسط فضولات موجب انتقال بیماری تب طوطی به انسان می‌شود. این بیماری در کودکان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند سریع‌تر منتقل می‌شود.

این مقام مسئول از دیگر مخاطرات نگهداری کبوتر و یا بازی با آن‌ها را ابتلا به بیماری آنفولانزای پرندگان دانست و توضیح داد: آنفولانزای پرندگان بیماری مشترک میان انسان و پرندگان است که بر اثر تماس انسان با پرنده، به فرد منتقل می‌شود.

وی تاکید کرد: هر چند این بیماری در کشور وجود ندارد اما ممکن است بر اثر پرواز پرندگان مهاجر منتقل شود و باید مراقبت‌های لازم در این خصوص انجام شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha