• سه‌شنبه / ۹ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 95060905838
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

استاندار اعلام کرد:

شش درصد پروژه‌های چهارمحال و بختیاری؛ نیازمند اعتبارات ویژه

شش درصد پروژه‌های چهارمحال و بختیاری؛ نیازمند اعتبارات ویژه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: شش درصد از پروژه‌های چهارمحال و بختیاری نیازمند اعتبارات ویژه هستند.

به گزارش ایسنا،  قاسم سلیمانی دشتکی 9 شهریورماه در دیدار معاونان اجرایی رئیس جمهور با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه 67 درصد از پروژه‌های مصوب سفر رئیس جمهوری به این استان تکمیل شده است، اظهار کرد: 27 درصد از پروژه‌ها نیز در دست اقدام هستند.

وی افزود: علت تکمیل نشدن 27 درصد پروژه‌ها این بود که سال 94 سال سختی بود و اعتبارات تخصیصی داده نشد برای همین پیشرفت فیزکی متوقف گردید.

استاندار تصریح کرد: شش درصد از پروژه‌های چهارمحال و بختیاری نیازمند اعتبارات ویژه هستند.

وی گفت: از 222 میلیارد تومان قول رئیس جمهوری در سفر به چهارمحال و بختیاری تاکنون 215 میلیارد تومان جذب شده است که البته از نظر پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها با این اعتبارات همخوانی نداشتند.

سلیمانی دشتکی با اشاره به پروژه انتقال آب بن – شهرکرد – بروجن، اظهار کرد: در سفر  ریاست جمهوری به استان مقرر شد ظرف سه سال مبلغ 300 میلیارد تومان به این پروژه تزریق بشود که 180 میلیارد تومان توسط دولت و 120 میلیارد تومان بخش خصوصی تامین اعتبار کنند.

وی افزود: دولت تقریبا تعهد خودش در سال گذشته و امسال را عمل کرده ولی بخش خصوصی کمک قابل توجه نداشته است.

سلیمانی گفت: تا کنون 70 میلیارد تومان لوله از محل تسهیلات وزارت نیرو برای این طرح خریداری شده است که امیدواریم پروژه انتقال آب بن - شهرکرد - بروجن در سال آینده به بهره برداری برسد.

استاندار گفت: پروژه راه آهن پیشرفت خوبی داشته است و شرکت کره‌ای به دنبال تامین منابع و بررسی‌های فنی دیگر در استان هستند.

وی تاکید کرد: پروژه قطب گردشکری چهارمحال و بختیاری باید در دولت تصویب بشود که تا کنون تصویب نشده است.

استاندار خاطرنشان کرد: در زمینه راه، انتقال آب، آب شرب، گازرسانی به روستاها و کارهای فرهنگی اقدامات بسیار ارزشمندی در چهارمحال و بختیاری طی سه سال گذشته انجام شده است.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha