• سه‌شنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 95062314414
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

نیمی از گردوی تولید شده در چهارمحال و بختیاری؛ صادر می‌شود

نیمی از گردوی تولید شده در چهارمحال و بختیاری؛ صادر می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت این محصول درشهرستان‌های سامان و بن است، گفت: 50 درصد گردوی تولیدی استان، به استان‌های همجوار و مابقی در داخل استان مصرف می‌شود.

ابراهیم شیرانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا –  اظهار کرد: برداشت گردو از نیمه شهریور ماه آغاز و تا دهه اول مهر ماه در استان ادامه می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه سطح اختصاص یافته به باغات گردو هفت هزار هکتار است، افزود: از این میزان پنج هزار هکتار بارور و مابقی غیربارور است.

شیرانی با بیان اینکه به طورمیانگین در هر هکتار 1.2 تن گردو برداشت می‌شود، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود شش هزار تن گردو از باغات استان برداشت شود.

وی با بیان اینکه گردوی تولیدی نسبت به سال گذشته حدود 10 درصد کاهش یافته است، گفت: سرمازدگی، خشکسالی و سرمای دیررس بهاره به باغات استان از عوامل کاهش تولید این محصول بوده است.

شیرانی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیر کشت این محصول در شهرستان‌های سامان و بن است، افزود: 50 درصد گردوی تولیدی استان، به استان‌های همجوار و مابقی در داخل استان مصرف می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی، اصلاح و احیای باغات، پیوند ارقام کم‌بازده و مستعد ساختن ارقام تجاری است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha