• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 95062415086

میرسلیم در کنار ملکه انگلیس و پادشاه بلژیک و سوئد در کرسی حامیان منجیان غریق جهان

میرسلیم در کنار ملکه انگلیس و پادشاه بلژیک و سوئد در کرسی حامیان منجیان غریق جهان

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی گفت: قطری‌ها تلاش زیادی کردند تا با پول زیاد، کرسی ایران در آسیا و جهان را بگیرند که اجازه این کار را ندادیم.

بهروز اسفندیاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مجمع انتخاباتی فدراسیون جهانی هم زمان با مسابقات جهانی در هلند برگزار شد که در پایان من به عنوان رییس توسعه نجات غریق غرب آسیا،اقیانوسیه و خاورمیانه و نایب رییس کنفدراسیون آسیا، مریم صاحب زمانی به عنوان عضو کمیسیون نجات و آموزش فدراسیون جهانی و ایلخان نوری به عنوان عضو کمیسیون مسابقات فدراسیون جهان نجات غریق(ILSF) در کرسی‌های خود برای چهار سال دیگر ابقا شدیم.

وی افزود: سید مصطفی میرسلیم رییس فدراسیون نجات غریق ایران هم مانند سال‌های قبل به عنوان یکی از اعضای حامیان منجیان غریق جهان (PATRON) فعالیت خود را در عرصه بین‌المللی رشته نجات غریق همچنان ادامه خواهد داد که یکی از کرسی‌های مهم فدراسیون جهانی است. در این کرسی افرادی چون پادشاه بلژیک، پادشاه سوئد و ملکه انگستان نیز حاضرند.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق ایران با تاکید بر این که قطری‌ها در این انتخابات تلاش زیادی کردند تا این کرسی‌های بین المللی را از ایران بگیرند ، تصریح کرد: نمایندگان آنها با خرج کردن پول زیاد به دنبال این بودند که ما نتوانیم هیچ یک از این کرسی‌ها را بگیریم که خوشبختانه با رایزنی‌های زیاد و البته دید خوب برخی کشورها، این نقشه قطری‌ها ناکام ماند.

وی ادامه داد: قطری‌ها هم ورزشکار می‌خرند و هم پست بین‌المللی. آنها می‌خواستند به هر نحوی شده کرسی‌های ایران به ویژه پست من (نایب رییسی آسیا و رییس توسعه نجات غریق درغرب آسیا، خاورمیانه واقیانوسیه) را بگیرند که به واسطه تلاش‌هایی که در این چند سال داشتیم و کاری که برای توسعه نجات غریق در جهان انجام داده بودیم، برخی کشورها با آنها همسو نشدند و ما برای چهار سال دیگر در این پست‌ها ابقا شدیم.

اسفندیاری در ادامه صحبت‌های خود، خاطر نشان کرد : آنها ایران را به عنوان یک رقیب سر سخت می‌دانند و علاقه‌ای ندارند که ما در سطح بین‌المللی چنین کرسی‌هایی را داشته باشیم. من حدود 25 سال است که با کشورهای عربی کار می‌کنم و می‌دانم که برخی از آنها چه نگاهی به ایران دارند. ما برای گرفتن دوباره این پست‌ها چهار سال زحمت کشیده بودیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تعداد نفرات اعزامی به مسابقات جهانی کم بود ، اضافه کرد:ما فقط کسانی را به مسابقات بردیم که می دانستیم روی سکو قرار می گیرند.نمی خواستیم نفراتی را اعزام کنیم که شانس پایینی برای مدال آوری دارند که اگر می خواستیم این گونه نفرات را ببریم باید خیلی ها رابه هلند می بردیم.ما با همین برنامه توانستیم در بین کشورهای آسیایی مقام اول را کسب کنیم.

نایب رییس فدراسیون نجات غریق و غواصی در مورد حضور رضا قاسمی دونده المپیکی ایران در ترکیب تیم اعزامی به این دوره مسابقات جهانی نجات غریق و غواصی هم ، عنوان کرد: او در قالب تیم غواصی نبود، بلکه برای بخش امداد ساحلی آمده بود. ضمن این که باید بگویم قاسمی برای آن اعزام شد که در کلاس‌های تغییر قوانین شرکت کند و همه این تغییرات را آموخته و بتواند به مربیان ایران آموزش دهد. نجات غریق و امداد با دوومیدانی فرق دارد و او قطعاً نمی‌تواند مانند یک منجی متبحر باشد.

وی در مورد این که چرا ملی‌پوشان اسبق ایران مانند ناظری، شب‌انگیز و قیدی به اینگونه مسابقات جهانی اعزام می‌شوند و آیا آن‌ها از نجات غریق روز دنیا مطلع هستند، در این زمینه توضیح داد: برای این ورزشکاران زحمات زیادی کشیده شده تا به این درجه رسیده اند و ما نباید به راحتی آنها را از دست بدهیم. آنها اطلاعات خوبی در مورد آب، شنا کردن و نجات دادن دارند و ما در مدت زمان کمتری می توانیم بقیه موارد نجات غریق مانند حمل آدمک، امداد و  نجات و .. را به آنها آموزش دهیم.

اسفندیاری با تمجید از عملکرد آرزو ملک و حبیب خمجانی دو داور بین المللی ایران در این دوره از مسابقات جهانی، گفت: این دو داور ایران آنقدر خوب قضاوت کردند و اطلاعاتشان به روز بود که از سوی فدراسیون جهانی هم به آنها لوح تقدیر داده شد و این جای افتخار دارد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha