• جمعه / ۱۶ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 95071609825
  • خبرنگار : 71432

تایید پیداشدن قطعات هواپیمای مفقود شده مالزی در جزیره موریس

تایید پیداشدن قطعات هواپیمای مفقود شده مالزی در جزیره موریس

مقامات مالزی اعلام کردند: قطعات پیدا شده در جزیره موریس در جنوب غرب اقیانوس هند متعلق به هواپیمای مفقود شده پرواز MH370 است.

به گزارش ایسنا، پس از بررسی‌های انجام گرفته روی این قطعات، کارشناسان اداره ایمنی حمل و نقل استرالیا نتیجه گرفتند این قطعات به هواپیمای بوئینگ 777 مالزی تعلق دارد.

پیش از این نیز کارشناسان استرالیایی تایید کرده بودند قطعات پیدا شده در سواحل تانزانیا و جزیره رئونیون متعلق به این هواپیمای مفقود شده بوده است.

«لیوتیونگ لای» وزیر حمل و نقل مالزی نیز گفت: ماه گذشته حدود 22 قطعه در سواحل آفریقای جنوبی، موزامبیک، موریس و تانزانیا پیدا شده است که احتمای می‌رود تعدادی از این قطعات به هواپیمای مفقود شده پرواز MH370 تعلق داشته باشد.

هواپیمای MH370 در ماه مارس سال 2014 در مسیر کوالالامپور به پکن با 239 سرنشین ناپدید شد که بیشتر مسافران آن ملیت چینی داشته‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، دولت مالزی، استرالیا و چین در ماه جولای اعلام کرده بودند در صورتیکه با تکمیل عملیات جستجوی منطقه‌ای به وسعت 120 هزار کیلومتر مربع در جنوب اقیانوس هند شواهد جدیدی حاصل نشود، این عملیات متوقف می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha