• شنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95081509979
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

قائم‌مقام رییس بنیاد ملی نخبگان منصوب شد

قائم‌مقام رییس بنیاد ملی نخبگان منصوب شد

طی حکمی از سوی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمود سعادت فومنی به‌عنوان قائم‌مقام رییس بنیاد ملی نخبگان منصوب شد.

به گزارش ایسنا، در حکم دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور خطاب به محمود سعادت فومنی آمده است: «نظر به‌ضرورت رسیدگی و نظارت مستمر و مستقیم بر امور نخبگان و استعدادهای برتر، حسن اجرای فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان در چارچوب اساسنامه و مصوبات هیات امنا و در پرتو ارزش‌های متعالی اسلام و رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، جنابعالی را که از مراتب تعهد و تخصص در امور مربوط به جذب و پرورش نخبگان برخوردارید، به‌عنوان قائم‌مقام رییس بنیاد ملی نخبگان منصوب می‌کنم.

انتظار است با برنامه‌ریزی قوی و پویا، زمینه را جهت افزایش کارایی، اثربخشی، هماهنگ‌سازی و توسعه ظرفیت‌های امور بنیاد در تحقق اهداف سند راهبردی کشور در امور نخبگان فراهم آورید.

بدیهی است در رسیدن به این مهم همه معاونان، مشاوران و همکاران بنیاد همکاری لازم را با جنابعالی مبذول خواهند داشت.

توفیق روز افزون جنابعالی را در تحقق اهداف دولت تدبیر و امید از خداوند متعال خواستارم».

بر اساس اعلام روابط عمومی بنیاد ملی نخبگان، ستاری همچنین از زحمات سعید سهراب پور، قائم‌مقام پیشین بنیاد ملی نخبگان و خدمات ارزنده وی در دوران تصدی و مسؤولیت تشکر کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha