• یکشنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95110301876
  • خبرنگار : 71457

شورای همکاری خلیج فارس به دنبال تشکیل "ارتش الکترونیک"

شورای همکاری خلیج فارس به دنبال تشکیل "ارتش الکترونیک"

دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس در کنفرانس "رویارویی با تندروی و افراط‌گرایی" در کویت بیانیه‌ای را تصویب کرد که در آن به ایجاد ارتش الکترونیکی در رویارویی با تروریسم دعوت شده بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه عکاظ، این بیانیه که توسط یک کارشناس در امنیت الکترونیک تدوین شده بر استراتژی گروه‌های تروریستی در فضای مجازی و دشواری که دستگاه‌های امنیتی با آنها به دلیل استراتژی‌های متغیر و سریع گروه‌های تروریستی مواجه هستند، تمرکز شده است.

دکتر عبدالرزاق المرجان، کارشناس در امنیت الکترونیک که این بیانیه را ارائه داده است، تصریح کرد: گروه‌های تروریستی از حدود دو هفته قبل استراتژی خود را تغییر داده و استراتژی "مبارز تنهای پنهان" را در پیش گرفته‌اند که این از دشوارترین استراتژی‌ها است چراکه بر فعالیت فردی متمرکز است.

به گفته این کارشناس از مهم‌ترین چالش‌ها پشتیبانی شرکت‌های آمریکایی از پایگاه‌های اینترنتی تروریست‌ها است جنگ نرم جنگ دولت‌ها نیست بلکه جنگ افراد و گروه‌های غیر دولتی با حمایت دولتی در خفا و  بدون وجود شواهد است.

المرجان خواهان آن شد که دولت‌های عربی حوزه خلیج فارس به جوامع خود فرصتی را برای شرکت در این جنگ نرم بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha