• سه‌شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۸:۵۷
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95111207967

آگاتا کریستی در شماره زمستانی «کاروان»

آگاتا کریستی در شماره زمستانی «کاروان»

شماره زمستانی مجله «کاروان» ویژه آگاتا کریستی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، در معرفی شماره جدید این مجله عنوان شده است: مجله «کاروان» در تازه‎ترین شماره خود که از سه‌شنبه ۱۲ بهمن‌ماه در دکه‎های روزنامه‎فروشی و کتاب‌فروشی‎ها در دسترس علاقه‌مندان قرار می‎گیرد به سراغ «ملکه جنایت»، آگاتا کریستی، رفته است تا با نقل از زندگی‎نامه خودنوشت این نویسنده برجسته‎ جهان ادبیات و سینما تصویری روشن‎تر از معمانویسیِ بدهد که نمایشنامه‎ «تله‌موش» او همچنان هر شب در تئاترهای لندن به روی صحنه می‎رود. قصه‎ای کوتاه از او که برای اول بار به فارسی ترجمه شده مخاطب را به جهان پررمز و راز این نویسنده زبردست می‎برد و آگاتا کریستی و خانه‎هایش یکی از بخش‎های این شماره «کاروان مهر» است.

در دیگر بخش شماره زمستانی «کاروان» روایتی منتشر شده از رهنورد زریاب - نویسنده افغانستانی - که دیدارش با سیاوش کسرایی را در سه پرده نقل می‎کند. همچنین صد و سی و پنجمین سال تولد ویرجینیا وولف بهانه‎ای به دست داده که قصه‎ای از این بانوی همیشه حاضر در جهان ادبیات بازخوانی شود.

«کاروان» زمستانی با ۲۱۶ صفحه به بهای ۱۵هزار تومان منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha