• سه‌شنبه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ / ۲۲:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 95111913754
  • خبرنگار : 71486

سرمربی السد: استقلال شانس گلزنی نداشت/ وقتی ناراحتم خوب حرف نمی‌زنم!

سرمربی السد: استقلال شانس گلزنی نداشت/ وقتی ناراحتم خوب حرف نمی‌زنم!

سرمربی تیم السد قطر با تبریک صعود استقلال به فوتبال ایران گفت: بازی کیفیت بالایی نداشت و بیشتر احساسی دنبال می‌شد.

به گزارش ایسنا، اوسوالدو فریرا سرمربی تیم السد قطر بعد از حذف تیمش در مقابل استقلال از لیگ قهرمانان آسیا، گفت: در وهله اول به باشگاه استقلال و فوتبال ایران تبریک می‌گویم.

او افزود: این بازی سختی برای ما و حریف بود. ما در نیمه دوم موقعیت‌های خوبی داشتیم ولی استقلال نوع بازیش توپ‌های بلند بود که کنترلش بعضا سخت بود. استقلال چندان شانس مسلم گلزنی نداشت. ولی ما توسط ژاوی روی یک ضربه ایستگاهی می‌شد به گل برسیم. این بازی مبارزه بود ولی کیفیت بالایی نداشت. ما دو سال است در پنالتی حذف می‌شویم و در این زمینه خوش شانس نیستیم.

سرمربی السد ادامه داد: این جوانمردانه نیست که بازی تک حذفی باشد. همه چیز به نفع استقلال تمام شد از جمله جو تماشاگران. این جو برای بازیکنان ما نرمال نبود. من ناراحت هستم و از بعضی موقعیت‌های بازی عصبانی شدم. وقتی ناراحتم خوب صحبت نمی‌کنم. برای ما رفتن به مرحله بعدی خیلی مهم بود که محقق نشد.

وی درپاسخ به این سوال که نظرش درباره استقلال چیست و اینکه چرا می‌گوید بازی کیفیت لازم را نداشت، اظهار کرد: من وقتی راجع به کیفیت صحبت می‌کنم، منظورم این نیست که بازی بد بوده است. به نظر من بازی احساس نداشت. اگر دقت می‌کردید استقلال توپ‌های بلندی را می فرستاد. شاید در بازی‌های دیگر شرایط متفاوت باشد. تعداد بالای تماشاگران استقلال هم مهم بود. بازیکنان ما همه تلاش خود را کردند ولی در پنالتی هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. ما هم می‌توانستیم لایق رفتن به مرحله بعدی باشیم.

فریرا درباره داوری این دیدار و اینکه نظرش راجع به گل مردود شده استقلال چیست، عنوان کرد: داوری در کل خوب بود. بعضی جاها داور اشتباه کرد. می شد او از کارت زرد بیشتر استفاده کند. اگر هم راجع به آن آفساید می‌پرسید، یک پنالتی هم دقیقه ۸۶ به نفع ما اعلام نشد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۱-۱۹ ۲۲:۲۷

واقعا ناراحت بوده نفهمیده چی گفته!!!😑 تبریک ب ملت ایران واستقلال جوون وباانگیزه

avatar
۱۳۹۵-۱۱-۲۰ ۰۲:۰۲

خدا رو شکر که نماینده ایران بازی رو برد ولی واقعا تک حذفی چندان عادلانه نیست. اگر تک حذفی نبود نتیجه مساوی صفر صفر نتیجه خوبی برای تیم قطری بود .

avatar
۱۳۹۵-۱۱-۲۰ ۰۹:۳۲

واقعاً ناراحت بوده و نفهمیده چی میگه، داور بازی محبت کرد و گل صددر صد درست همان دقایق اولیه بازی را به نفع السد آفسیداعلام کرد و سبب شد بازی به وقت اضافه و در نهایت پنالتی کشیده شود. اگر آن گل قبول می شد شاید استقلال می توانست یکی دو گل دیگر هم تقدیم آقای فریرا کند. باید از داور بازی صمیمانه تشکر کند.