• چهارشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 95112014010

توپ فوتبال در فضا

توپ فوتبال در فضا

یک توپ فوتبال که پیشتر در شاتل فضایی "چلنجر" ناسا در سال 1986 به فضا پرتاب شده بود، اکنون پس از 31 سال در ایستگاه فضایی بین‌المللی در اطراف زمین گردش می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از ایستگاه فضایی بین‌المللی، این توپ توسط بازیکنان فوتبال دبیرستان کلیر لیک در نزدیکی مرکز فضایی جانسون امضا شده و به ادیسون اونیزوکا، فضانورد ناسا اهدا شده بود. یکی از امضا کننده‌های این توپ دختر اونیزوکا بود.

اونیزوکا یکی از هفت فضانورد حاضر در شاتل چلنجر در روز 28 ژانویه 1986 بود که کمی پس از پرتاب منفجر شد.

پس از این سانحه، توپ مذکور بازیابی و به دبیرستان بازگردانده شد که به مدت سه دهه در معرض نمایش قرار داشت.

تاریخچه این توپ در حال فراموشی بود که مدیر این دبیرستان متوجه اصل آن شد. کمی بعد، شین کیمبرو، فضانورد ایستگاه فضایی توسط پسرش که در این دبیرستان تحصیل می‌کرد، از موضوع توپ اطلاع یافت و با موافقت مدرسه، آن را به ایستگاه منتقل کرد.

این تصویر توپ شناور در برابر پنجره گنبد آزمایشگاه مداری توسط کیمبرو در آستانه سالگرد یادبود "چلنجر" به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha