• شنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 95112315776
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

وحید طالب‌لو: دیگر از فوتبال لذت نمی‌بریم/ این داربی جذاب می‌شود

وحید طالب‌لو: دیگر از فوتبال لذت نمی‌بریم/ این داربی جذاب می‌شود

وحید طالب‌لو می‌گوید بعضی اتفاقات باعث شده که دیگر کسی از فوتبال لذت نبرد.

دروازه‌بان تیم فولاد خوزستان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره پیش‌بینی‌اش از نتیجه داربی پایتخت خاطرنشان کرد: امیدوارم هر دو تیم بازی جذابی را ارائه دهند، با این حال تنها مسئله‌ای که در فوتبال ایران مشکل ساز شده، لذت نبردن از فوتبال است.
وی ادامه داد: بازیکنان، مربیان و هواداران ما هیچ لذتی از فوتبال نمی‌برند. باید از این لحظاتی  که در فوتبال رخ می‌دهد لذت ببریم ولی عدم وجود چنین حسی باعث شده که ذهن همه افراد در خصوص فوتبال منفی شده باشد.
طالب لو اضافه کرد: پیش بینی نتیجه این دیدار سخت است، از طرفی استقلال توانسته در آسیا به مرحله گروهی صعود کند که این موضوع افتخار بزرگی برای فوتبال ایران به حساب می‌آید، از طرف دیگر پرسپولیس هم در هفته گذشته تراکتورسازی مدعی را شکست داد. هر دوتیم در شرایط خوبی به سر می‌برند و قطعا بازی خوب و تماشاگرپسندی را از دوتیم شاهد خواهیم بود.
وی همچنین درباره پیروزی تیمش مقابل پدیده در مشهد اظهار کرد: با توجه به نتایجی که دو تیم در این چند هفته بدست آورده بودند، حساسیت این دیدار زیاد شده بود و دو تیم به دنبال سه امتیاز این دیدار بودند.
طالب لو اضافه کرد: پیروزی  تلخی را بدست آوردیم، مصدومیت مهرداد طهماسبی برای ما ناراحت کننده بود و امیدوارم مصدومیتش جدی نباشد و بتواند بدون مشکل در کنار تیم حضور داشته باشد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha