• یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 95112416365
  • خبرنگار : 90002

داستان‌های انقلاب رفیع افتخار در راه انتشار

داستان‌های انقلاب رفیع افتخار در راه انتشار

رفیع افتخار که کتاب «تپش» او در حوزه ادبیات پایداری به تازگی راهی بازار شده از زیر چاپ رفتن دو کتابش با موضوع داستان‌های انقلاب خبر داد.

به گزارش ایسنا، «کت ولیعهدی» و «مسافران زمان» دو مجموعه داستان انقلابی این نویسنده‌اند که به گفته خودش، هر دو شش داستان را با رگه‌های طنز و با موضوعیت انقلاب اسلامی دربر می‌گیرند.

قرار است «کت ولیعهدی» توسط انتشارات به‌نشر و «مسافران زمان» در انتشارات بوستان کتاب راهی بازار شود.

سه جلد از تازه‌های تالیف افتخار نیز قرار است در موسسه انتشاراتی ویژه نشر منتشر شوند. رمان‌های «مسیر زرد» و «بی‌نام» و مجموعه داستان «از خودت بنویس» این کتاب‌ها هستند.

«مسیر زرد» رمانی محیط زیستی است که در ژانر فانتزی نوشته شده و حوادث آن در  جنگل‌های شمال کشور اتفاق می‌افتد. رمان «بی‌نام» که نویسنده پیش‌تر آن را جدی‌ترین رمان خود توصیف کرده بود به بیماری «ام‌ اس» می‌پردازد و بالاخره مجموعه داستان «از خودت بنویس» که در بردارنده ۱۰ داستان کوتاه است، برخلاف اغلب کارهای این نویسنده که اکثرا کارهایش با رگه‌های طنز همراه است، هیچ ردپایی از طنز  ندارد.

به تازگی رمان «بنفشه‌ها می‌خندند» با رویکردی عاطفی و رمان دفاع مقدسی «تپش» که به مسائل حاشیه‌ای جنگ می‌پردازد، به قلم رفیع افتخار در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان راهی بازار شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha