• یکشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 95112416886
  • منبع : نمایندگی اردبیل

شهادت یک جانباز 70 درصد

شهادت یک جانباز 70 درصد

" میریوسف مددخواه " جانباز 70 درصد اردبیلی پس از تحمل 35 سال درد و رنج ناشی از عوارض جانبازی عصر روز گذشته به یاران شهید خود پیوست.

 به گزارش ایسنا، جانباز سرافراز 70 درصد میریوسف مددخواه تحت پوشش اداره بنیاد شهرستان اردبیل 23 بهمن  95 بر اثر ضایعات ناشی از عوارض مجروحیت خود را به کاروان شهدا رساند.

این رزمنده پیشکسوت در ژاندارمری سابق و در راه دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حفظ و پاسداری از عزت و شرف ملت از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی و در طول دوران دفاع مقدس بر علیه گروهک‌های الحادی و متجاوزان بعثی جنگید و در 1363  به افتخار جانبازی نائل آمد .

مراسم تشییع پیکر پاک این جانباز شهید امروز  از مقابل مسجد حضرت امام زین العابدین علیه السلام  با انجام تشریفات رسمی و با حضور گسترده مردم به سمت گلزار بهشت زهرای اردبیل  تشییع و در قطعه شهدا و ایثارگران به خاک سپرده شد .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha