• سه‌شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 95112618387
  • منبع : وزارت نفت

مصرف گاز بخش خانگی و تجاری به ٥٠٠ میلیون مترمکعب رسید

مصرف گاز بخش خانگی و تجاری به ٥٠٠ میلیون مترمکعب رسید

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری را در روز گذشته ٥٠٠ میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: از ابتدای زمستان تاکنون افت فشار و یا قطعی گاز نداشتیم.

به گزارش ایسنا، مجید بوجارزاده با اشاره به سرما و بوران در ٢٢ استان کشور افزود: با وجود گسترش موج سرما در کشور، از ابتدای فصل زمستان تاکنون هیچ گونه قطع و افت فشار گاز نداشتیم.

وی گازرسانی به استان‌های شمالی کشور را مطلوب عنوان کرد و افزود: میزان مصرف نیروگاه‌ها و پتروشیمی ها نیز به ترتیب ٨٠ و ٤٠ میلیون مترمکعب بوده است.

بوجارزاده به موج جدید سرما که طبق پیش بینی ها از روز جمعه آینده وارد کشور می شود و تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت، اشاره کرد و ادامه داد: کم کردن ٢ درجه گرمای محیط سبب صرفه جویی حدود ٥٠ میلیون مترمکعبی گاز خواهد شد و با این صرفه جویی گاز بیشتری در اختیار صنایع قرار می گیرد.

وی با تاکید بر مصرف بهینه و ایمن گاز از سوی مردم اظهار کرد: تلاش شبانه روزی برای گازرسانی به تمام نقاط کشور در حال انجام است.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران درباره صادرات گاز به ترکیه نیز اعلام کرد: صادرات گاز به این کشور به صورت پایدار در حال انجام است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha