• شنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۴:۰۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95120704358
  • خبرنگار : 71457

انتصاب یک کرد به عنوان وزیر در دولت بلژیک

انتصاب یک کرد به عنوان وزیر در دولت بلژیک

"زهال دمیر" وابسته به حزب ائتلاف فلامان به عنوان اولین وزیر کرد در دولت بلژیک منصوب شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، زهال دمیر ۳۴ ساله که وابسته به حزب ائتلاف فلامان است، به عنوان وزیر مشاور در امور مبارزه با فقر، برابری فرصت‌ها و سیاست علوم و شهرها مقابل پادشاه بلژیک سوگند یاد کرد.

دمیر پس از ادای سوگند گفت که انتخاب او برای این پست انتخابی درست است. وی خود را زنی توصیف کرد که خوب می‌داند که چه می‌کند و چگونه به هدف جامه عمل می‌پوشاند.

وی تصریح کرد، از قبل در پارلمان در راستای نظارت بر عملکرد دولت و مشارکت در توجیه سیاست‌های جدید فعالیت داشت اما امرز به دولت پیوسته تا نقش متفاوتی را ایفا کند.

او گفت، نهایت تلاش خود را می‌کند تا سیاست‌ها و برنامه‌های گروهی را اجرا کند و دولت را پیش ببرد.

دمیر در آوریل سال گذشته جنجال‌ساز شد چراکه در کمپینی تحت عنوان "به کشور اصلی‌ات بازگرد"، شرکت کرد که هدف از این کمپین تنگ کردن عرصه بر پناهجویان و مهاجرانی بود که از شرایط مطلوب برای به دست آوردن حمایت لازم برخوردار نبودند.

دمیر از سخنانی در مورد مهاجران مسلمان که انتقادات شدیدی را از سوی گروه‌های مختلف در پی داشت، عذرخواهی کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha