• دوشنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 95121610481
  • منبع : نمایندگی یزد

کاهش سرقت‌ سیم‌های برق در یزد ‌

کاهش سرقت‌ سیم‌های برق در یزد ‌

ایسنا/یزد قائم مقام مدیر عامل شرکت توزیع برق شهرستان یزد اعلام کرد: پدیده نوظهور سرقت سیم پس از تبدیل سیم به کابل خودنگهدار و گشت‌های مستمر نیروی انتظامی کاهش چشمگیری داشته است .

به گزارش ایسنا ، «امیر ابویی» در دیدار با جمعی از عوامل نیروی انتظامی یزد با اشاره به کاهش سرقت‌ها در سال‌های اخبر ، بخشی از پایداری شبکه‌های برق را مرهون تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی دانست و گفت : پدیده سرقت سیم‌های برق، پدیده‌ای نوظهور در یک دهه گذشته است که پس از تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار و گشت‌های مستمر نیروی انتظامی کاهش چشمگیری داشته است .

وی اختلال در خدمت‌رسانی به مردم را پیامد سرقت سیم بیان و تصریح کرد : امروز قطع برق ممکن است جان بیماران بستری در منزل را به خطر بیاندازد ولی سارقین متاسفانه از این موضوع بی‌خبر هستند.

ابویی تلاش مسئولان در فرهنگ سازی جامعه برای کاهش پیامدهای سرقت سیم را ضروری دانست و افزود: بخش عمده‌ای از اقدامات پیشگیرانه نظیر تبدیل سیم به کابل‌های خودنگهدار از سوی شرکت توزیع برق در حال انجام است .

این مسئول همچنین به خطر افتادن جان ماموران انتظامی در مهار سرقت‌ها را قابل تقدیر خواند و گفت‌: تلاش‌های خادمان مردم در حوزه امنیت باعث شده سال به سال، آمار سرقت سیم کاسته شود .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha