• سه‌شنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95122415500
  • منبع : دانشگاه صنعتی شریف

تولید نخستین نوشابه لبنی در ایران توسط محققین دانشگاه شریف

تولید نخستین نوشابه لبنی در ایران توسط محققین دانشگاه شریف

دانشمندان دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نخستین نوشابه لبنی با پایه شیر شدند. این نوشابه بر خلاف سایر نوشابه ها باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.

به گزارش ایسنا، محققان جوان ایرانی به همراهی تیمی از متخصصین و پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نوشابه ای با پایه شیر، برای اولین بار در ایران شدند.

بنا بر این گزارش؛ نوشابه لبنی که از دهه 50 میلادی در اروپا تولید و مصرف می شود، نوشیدنی محبوب کشور سوییس است. این محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکت های لبنی به تولید انبوه رسیده است.

خاطرنشان می شود؛ نوشابه لبنی در واقع نوشابه ای است که با پایه لبنی تولید شده است. این نوشابه ها همان طعم و خاصیت نوشابه های معمولی را دارند اما به جای رنگ و طعم دهنده های مصنوعی از طعم دهنده های حاصل از فرآوری شیر در آن ها استفاده می شود به این ترتیب مضرات آن ها به مراتب کمتر از نوشابه های معمولی است.

همچنین این نوشابه ها به دلیل این که فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین، و املاح معدنی می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوان ها به جای پوکی استخوان ها از دیگر ویژگی های نوشابه لبنی می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha