• چهارشنبه / ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۹:۳۴
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96011605466
  • منبع : نمایندگی مرکزی

شهادت یک جانباز شیمیایی

شهادت یک جانباز شیمیایی

یک جانباز شیمیایی 70 درصد در شهرستان ساوه پس از تحمل 34 سال درد و رنج ناشی از مجروحیت در دوران دفاع مقدس به خیل یاران شهیدش پیوست.

سید مصطفی کشفی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ساوه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی با اعلام این خبر افزود: شهید "عباس روشن‌کوکب" جانباز شیمیایی 70 درصد در تاریخ پنجم اسفندماه سال 1362 در منطقه عملیاتی جزیره مجنون و در عملیات خیبر به درجه جانبازی نائل آمده بود.

وی افزود: این جانباز سرافراز از زمان جانبازی که مورد هدف حمله شیمیایی رژیم بعث عراق قرار گرفته بود تحت درمان قرار گرفت و پس از تحمل سال‌ها رنج جانبازی به دیدار یاران شهیدش در دوران دفاع مقدس شتافت.

وی بیان کرد: این جانباز والامقام در بیمارستان خاتم‌الانبیاء(ص) تهران و در حین انجام درمان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کشفی با اشاره به برگزاری مراسم تشییع پیکر این شهید اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید فردا پنجشنبه 17 فروردین ماه از مقابل بیمارستان شهید مدرس ساوه آغاز و به سمت گلزار شهدای امام‌زاده سید علی اصغر(ع)  برگزار و در جوار یاران شهیدش به خاک سپرده خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۱-۱۶ ۲۱:۲۱

خداراشکر که دیگر بار مالی ندارد مثل جانبازان زیر 25 درصد