• شنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ / ۲۰:۱۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96012611103
  • خبرنگار : 71518

کامیابی‌نیا: نمی‌دانستیم در تبریز عزای عمومی است/ نیت بد نداشتیم

کامیابی‌نیا: نمی‌دانستیم در تبریز عزای عمومی است/ نیت بد نداشتیم

هافبک دفاعی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای جشن گرفتن در تبریز نیت بدی نداشتیم و نمی‌خواستیم به کسی بی‌احترامی کنیم.

به گزارش ایسنا، کمال کامیابی‌نیا بعد از قهرمانی پرسپولیس در تبریز با شکست ماشین‌سازی گفت: خدا را شکر که سه هفته قبل از تمام شدن لیگ قهرمان شدیم اما متاسفم که برخی بعد از بازی به هادی نوروزی بی‌احترامی کردند. سه، چهار نفر هستند که به هواداران خط می‌دهند که این شعارها را سر دهند.

او درباره جشن قهرمانی تیمش که باعث ناراحتی هواداران تبریزی شده هم اظهار کرد: جشن قهرمانی ما هفته بعد در تهران است. ما اطلاع نداشتیم که در تبریز عزای عمومی اعلام شده و نیت بدی نداشتیم و نمی‌خواستیم به کسی بی‌احترامی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۶ ۲۲:۵۰

از عزای عمومی خبر نداشتید،لابد از سیل و کشته شدن مردم هم بی خبر بودید.

avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۷ ۱۳:۳۳

لابد از نیم ساعت قبل از بازی تا انتهای بازی که تماشاگران تبریزی رکیک ترین فحاشی را به زنده و مرده ایرانی و خارجی پرسپولیس دادند نگهداشتن حرمت عزای عمومی بود یا نوعی عزاداری محسوب میشد!