• شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96020200629
  • خبرنگار : 71438

مسئولان سپاهان من را کشتند

هادی عقیلی: قاتل، مرده را کفن و دفن نمی‌کند!/ قطعا به مربیگری فکر می‌کنم

هادی عقیلی: قاتل، مرده را کفن و دفن نمی‌کند!/ قطعا به مربیگری فکر می‌کنم

ملی‌پوش سابق فوتبال بعد از خداحافظی از سپاهان گفت: مطمئن باشید باشگاه بازی خداحافظی تدارک نخواهد دید.

هادی عقیلی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اعلام محسن طاهری، مدیرعامل باشگاه سپاهان مبنی بر تدارک بازی خداحافظی برای وی، اظهار کرد: ابتدا باید بگویم که مطمئن باشید هیچ وقت این کار را نمی‌کند، دوما این که وقتی کسی را به قتل می‌رسانی، کشته نیاز به کفن و دفن ندارد. در اتفاقی که افتاد مهم این بود که در یک سال گذشته نتوانستم بازی کنم و این بدترین و تلخ‌ترین مساله برای یک فوتبالیست است و آنها بازی کردن را از من گرفتند و به نوعی من را به قتل رساندند.

وی در مورد این که گفته می‌شود خداحافظی‌اش زودهنگام بوده است، گفت‌: به‌ هر حال تصمیمی بوده که اتخاذ کرده ام و با توجه به اتفاقات پیش آمده در یک سال و نیم گذشته فکر می‌کنم بهترین تصمیم را گرفته‌ام. دیگر نمی‌خواستم جلوی تیم خودم (سپاهان) بازی کنم. شاید اگر سال قبل از سپاهان جدا می‌شدم، امسال دوباره بر می‌گشتم و در تیم خودم بودم. نمی‌دانم چه اتفاقی می‌توانست بیفتد، اما مهم این است که مرا یک سال از دنیای فوتبال دور کردند و تصمیم خداحافظی گرفتم.

ملی‌پوش سابق فوتبال ایران افزود: آقایان بعد از یکسری اتفاقات پارسال من را از تیم بیرون کردند و رضایت نامه ندادند، امسال هم اعلام کردند نیازی به شما نداریم و رضایت نامه هم ندادند. چه کار می‌توانستم بکنم؟ کاری از دستم بر نمی‌آمد و تنها مجبور شدم از باشگاه شکایت کنم. در حال‌ حاضر منتظر رای کمیته استیناف هستم تا ببینم که چه اتفاقی می‌افتد.

عقیلی در پاسخ به این پرسش که آیا به مربیگری در فوتبال فکر می‌کند، به ایسنا گفت‌: قطعا به این موضوع فکر می‌کنم، اما ابتدا باید دوره‌های مربیگری را طی کنم تا بتوانم وارد این جرگه شوم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۱۴:۱۱

چرا عقیلی و رحمتی و جباری و ... فکر می کنند تافته های جدا بافته هستند؟ فوتبال یک روز هست و روز دیگر نیست. یک روز توی تیمی یک روز روی نیمکت. این همه داستان هم ندارد. خلاص.

avatar
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۱۴:۱۶

آقای عقیلی، ماسپاهانی هاهمیشه دوستت خواهیم داشت چون گذشته. و همیشه اسطوره ی تیم ماخواهی بود

avatar
۱۳۹۶-۰۲-۰۲ ۱۵:۰۵

متاسفانه این بازیکن ملی پوش با نوع اخلاقش اول تیم ملی سپس باشگاهش را از دست داد!

avatar
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۰:۱۴

چرا ورزشكار ها كه مردم ثروتمندشان كرده اند از زمين و زمان طلبكارند؟

avatar
۱۳۹۶-۰۲-۰۳ ۰۱:۰۰

امیدوارم حتما و قطعا مربی بشوی و بازیکنانی مثل خودت یا رحمتی٬ کریمی٬ عزیزی٬ جباری٬ مجیدی و ... گیرت بیفتد تا بفهمی مربیان بیچاره چه ها که نمی کشند.