• شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96020904695
  • خبرنگار : 90002

درخواست یک نویسنده کودکان از کاندیداها

درخواست یک نویسنده کودکان از کاندیداها

یک نویسنده کودکان و نوجوانان از کاندیداهای ریاست‌جمهوری خواست تا در تبلیغات خود از کودکان و نوجوانان به عنوان آینده‌سازان غافل نباشند.

شهرام شفیعی در یادداشت کوتاهی که در اختیار ایسنا قرار داده  از  شش کاندیدای ریاست‌جمهوری خواسته تا در تبلیغات انتخاباتی خود نسبت به پربسامد بودن واژگانی چون «کودک»، «نوجوان»، «دانش‌آموز»، «نوآموز» و... بی‌تفاوت نباشند.

در متن این یادداشت کوتاه آمده است:

«به نام خدایی که کودکی را مقدمه کتاب انسانیت قرار داد. سلام. خسته نباشید. امیدوارم پس از استخراج نهایی بسامد کلمات به کاررفته در سخنان کاندیدای پیروز، این کلمات را در کلام او بسیار پر بسامد بیابیم: کودک، نوجوان، نوآموز، دانش‌آموز، بچه، اطفال و...

 عزیزان و بزرگان، بی‌شک میل به ساختن یک مملکت، بدون توجه به مسائل بچه‌ها بی‌توفیق خواهد بود.»

شهرام شفیعی همچنین قصد دارد به زودی به آموزش آنلاین هنرجویان کلاس‌های نویسندگی خلاق بپردازد.

این نویسنده و مدرس در رشته‌های داستان کوتاه، رمان، طنز ، روزنامه‌نگاری، ادبیات کودک، فارسی‌نویسی برای مترجمان، ویرایش و نویسندگی در فضای مجازی تدریس می‌کند.

شفیعی می‌گوید هنرجویانش را تا مرحله انتشار اثر همراهی می‌کند و تعداد قابل توجهی از هنرجویان او در دو دهه گذشته، آثار خود را به صورت رسمی منتشر کرده‌اند.

او اظهار کرد: کلاس‌ها به صورت آنلاین و هفته‌ای یک جلسه و به طور خصوصی برای هر هنرجو برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه کنند: darkoobhavaspart@.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha