• شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 96020904714
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

قائم مقام حزب موتلفه در خراسان رضوی:

افکار عمومی مناظره چالشی را می‌پسندد

افکار عمومی مناظره چالشی را می‌پسندد

ایسنا/خراسان رضوی قائم مقام حزب موتلفه در خراسان رضوی گفت: مردم و افکار عمومی مناظره چالشی را می‌پسندد و نخبگان جامعه ما هم باید فضای جامعه را به سمت مباحث چالشی البته با حفظ اصول اخلاقی ببرند.

حسن قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص  اولین مناظره 6 کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: در کل مناظره مناسب بود و به نظر من نمره قبولی 15 به بالا می‌گیرد و همه  کاندیدا به نوعی ایده‌های خودشان را در آن مطرح کردند.

وی ادامه داد: سبک ورود به مناظرات را هر کسی به فراخور اخلاق و  روحیات خودش انتخاب می‌کند و کلیت مناظره را مردم خوب ارزیابی کردند، اما به نظر من در برخی مواقع باید اصول اخلاقی بیشتر رعایت می‌شد.

قاسمی با بیان اینکه آقای روحانی کاندیدای  جریان اصلاحات هستند، افزود: ولی در جریان اصولگرا هنوز قطعی مشخص نیست که بین آقای قالیباف، رئیسی و میرسلیم  کدام یک مورد حمایت بیشتری قرار می‌گیرند.

قائم مقام حزب موتلفه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه مردم و افکار عمومی مناظره چالشی دوست دارند و نخبگان جامعه ما هم باید فضای جامعه را به سمت مباحث چالشی البته با حفظ اصول اخلاقی ببرند، بیان کرد: عامه مردم و جوانان از اینکه مناظره  از حالت خشک و بی‌روح در بیاید و حالت چالشی داشته باشد لذت بیشتری می‌برند، اما نخبگان هم باید نکات  اخلاقی را رعایت کنند و جامعه را نیز به این سمت سوق بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha