• یکشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96021005583
  • خبرنگار : 71062

مدیر جدید خانه فرهنگ ایثار و مقاومت معرفی شد

مدیر جدید خانه فرهنگ ایثار و مقاومت معرفی شد

آئین تودیع ولی الله دولت‌آبادی و معارفه عبدالحمید مؤذن مدیر جدید خانه فرهنگ ایثار و مقاومت با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قبل از ظهر روز یکشنبه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم ، حجت‌الاسلام انصاری طی سخنانی ضمن تبریک ایام مبارک شعبانیه به اهمیت و ضرورت پرداختن به فرهنگ ایثار و مقاومت تأکید کرد و گفت: تاریخ گواهی می‌دهد و تجربه نشان داده در هر برهه‌ای از زمان، ایثار و مقاومت نقش ارزنده‌ای در پیروزی حق علیه باطل داشته است و کشور ما در عرصه‌های مختلف بارها تجلی ایثار را دیده و به واسطه این فرهنگ غنی، دست‌آوردهای بزرگی همچون انقلاب و دفاع مقدس را داشته است.
مشاوروزیر فرهنگ ارشاد اسلامی ضمن بیان ضرورت و اثر بخشی ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری، به نقش خانه فرهنگ ایثار و مقاومت در این راستا اشاره کرد و افزود: طرح و ایده خانه فرهنگ و ایجاد چنین رویکردی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کاری ارزشمند و قابل احترام است و از آنجا که وظیفه‌ذاتی و دغدغه اصلی‌ وزارت ارشاد، فرهنگ است با کمک خانه فرهنگ به عنوان یک بازوی اجرایی قوی و مستحکم می‌توان به نتایج ارزنده ای دست یافت.
وی همچنین اضافه کرد: خانه فرهنگ ایثار یک نقطه است برای حرکتی بزرگ در جهت تقویت و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در سطح جامعه و یکی از بهترین جایگاه‌ها برای پرداختن به این مقوله ارزشی است.
انصاری ضمن اشاره به موانع و مشکلاتی که می‌تواند پیش روی خانه فرهنگ باشد به تلاش مضاعف برای رسیدن به مطلوب اشاره کرد و عنوان کرد: مشکلات نباید ما را از هدف و آرمانی که داریم دور کند و همه باید بکوشیم تا نقش سازنده‌ای در بهبود و گسترش فرهنگ داشته باشیم.
همچنین در این مراسم عبدالحمید مؤذن به عنوان مدیر جدید خانه فرهنگ ایثار و مقاومت معرفی شد. وی با سابقه ایثارگری و حضور در دفاع مقدس، دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مدیریت دولتی بوده و با سوابق طولانی مدیریتی و اجرایی در حوزه های فرهنگی و هنری وظیفه کرده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha