به گزارش ایسنا، نرگس معدنی پور ، شهردار منطقه 13 با اشاره به بازپیرایی و کاشت نهال در عرصه جنگل کاری گفت : 10 هزار اصله نهال همزمان با طرح استقبال از بهار جهت حفظ و توسعه منابع طبیعی در محدوده سرخه حصار کاشته شد.
وی بازپیرایی ، بهسازی و آب بندی برکه مجموعه نرگس به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع ،جدول گذاری و آماده سازی لچکی خیابان ارغوان جهت احداث فضای سبز به طول ۱۵۰ متر و جدول گذاری و آماده سازی زمین بازی توسکا جهت نصب کفپوش به طول ۲۵۰ متر ، تهیه و نصب نرده فلزی اطراف برکه ها به طول ۱۰۰۰ متر را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد .
وی با بیان اینکه نهرهای عرضی آبیاری پارک به طول ۲۲۵ متر بازسازی و توسعه یافته است افزود: آسفالت معابر اصلی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع ترمیم و لکه گیری شده است.
شهردار منطقه 13 با اشاره به تهیه و نصب تجهیزات ایمنی در حاشیه معابر به تعداد ۲۰۰۰ عدد اظهار داشت : حدود هزار متر گاردریل جهت ایمن سازی تردد وسایل نقلیه در حاشیه معابر تهیه و نصب شده است.
وی افزود: با توجه به تجهیز پیاده راه سرخه حصار ، تجهیزات ورزشی در این بوستان توسعه یافت.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، معدنی پور از دیگر اقدامات صورت گرفته در بوستان جنگلی سرخه حصار را توسعه و بازپیرایی مبلمان پارکی عنوان کرد و ادامه داد: با شناسایی نقاط مورد نیاز حدود 600 عدد نیمکت ، سطل زباله و اجاق جهت رفاه شهروندان در محدوده بوستان نصب شده است.
انتهای پیام


نظرات