• دوشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۲۰:۴۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96021811702
  • خبرنگار : 71518

خوشحالی هواداران پرسپولیس به خاطر گل الهلال

خوشحالی هواداران پرسپولیس به خاطر گل الهلال

هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی با گلی که الهلال به الریان زد خوشحالی کردند.

به گزارش ایسنا، با آغاز بازی پرسپولیس و الوحده تعداد هواداران حاضر در ورزشگاه به حدود ٤٥ هزار نفر رسید. از همان ابتدا هواداران به تشویق پرسپولیس مشغول شدند و جو عجیبی در ورزشگاه آزادی ایجاد کردند.

در دقیقه سه بازی زمانی که پرسپولیس صاحب یک ضربه ایستگاهی شده بود، داور بازی به خاطر نور لیزر لحظاتی بازی را متوقف کرد.

در تمام طول بازی خاویر آگیره سرمربی الوحده ایستاده و از کنار زمین با هیجان خاصی بازی را دنبال می‌کرد. او زمانی که بازیکنانش اشتباه می‌کردند بر سر آنها فریاد میزد. برانکو هم از کنار زمین و البته آرام، نظاره‌گر کار شاگردانش بود.

پس از گل دوم پرسپولیس که توسط مهدی طارمی به ثمر رسید، هواداران به شدت او را تشویق کردند.

در دقیقه ٢٤ هواداران هادی نوروزی را تشویق کردند.

هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی به شدت به دنبال کسب اطلاع از نتیجه دیدار الریان قطر و الهلال عربستان بودند و زمانی که متوجه شدند الهلال گل نخست را وارد دروازه حریف کرده، به شدت خوشحالی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha