• چهارشنبه / ۲۷ اردی‌بهشت ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: صنفی، فرهنگی
  • کد خبر: 96022717527
  • منبع : نمایندگی زنجان

با استقبال پرشور دانشجویان محقق شد؛

برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی در دانشگاه زنجان

غذای رشتی

دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان  در باشگاه علمی فرهنگی دانشجویان جهاددانشگاهی زنجان و با استقبال پرشور دانشجویان و علاقه‌مندان به غذاهای بومی و محلی برگزار شد.

در این جشنواره که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، بالغ بر 270 شرکت‌کننده با هم به رقابت پرداختند و در حدود 390 نوع غذا پخته شده و در معرض داوری قرار گرفت و قرار است به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا شده و 20 نفر نیز در این جشنواره شایسته تقدیر شناخته خواهند شد.

بالاترین نمره برای هر غذا 100 امتیاز بوده و داوری بر اساس معیارهایی از جمله بومی و محلی بودن غذا، استفاده از مواد غذایی سالم، رعایت نکات بهداشتی، سلیقه و ابتکار، تزئین دسر و جاافتادگی صورت گرفته و در نهایت به 23 نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نتایج و اسامی برگزیدگان دومین جشنواره غذاهای بومی و محلی ویژه دانشجویان دانشگاه زنجان فردا اعلام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.