• یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96023120220
  • خبرنگار : 71578

از سوی نیروهای ویژه ارتش آمریکا انجام می‌شود

احداث آزمایشگاه برای هک کردن پهپادها

احداث آزمایشگاه برای هک کردن پهپادها

نیروهای ویژه ارتش آمریکا قصد دارند آزمایشگاهی برای هک کردن پهپادهای بیگانه احداث کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، با رشد و گسترش استفاده از پهپادها در عملیات نظامی، نیروهای نظامی همواره در حال بهبود توانایی‌های خود برای استفاده از این فناوری و همچنین مقابله با پهپادهای دشمن هستند. خصوصا که هر روز پیشرفتی در این فناوری اتفاق می‌افتد.

در همین راستا ستاد فرماندهی نیروهای ویژه ارتش آمریکا قصد دارد یک آزمایشگاه برای هک کردن پهپادهای بیگانه در فلوریدا راه‌اندازی کند.

در حال حاضر چالش‌هایی در زمینه حمل مهمات و ابعاد پهپادها وجود دارد که محققان تلاش می‌کنند با کار بر روی این چالش‌ها در این آزمایشگاه بتوانند راهکارهای مناسبی برای آنها بیابند.

این آزمایشگاه با همکاری دانشگاه جان هاپکینز ساخته خواهد شد و یکی از مهم‌ترین اهداف آن توسعه فناوری‌های مربوط به هک کردن پهپادهای بیگانه است.

این تصمیم در پی توانایی داعش در استفاده از پهپادها در موصل عراق گرفته شده است. نیروهای داعش توانسته‌اند به رکورد 70 پرواز پهپادی در روز برسند و این موضوع زنگ خطر را برای نیروهای نظامی در رابطه با تهدیدهای این گروه تروریستی به صدا درآورده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha