• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96031307534
  • خبرنگار : 71518

ناراحتی شدید «بیرانوند» از تغییر مبلغ قرارداد سفید امضایش!

ناراحتی شدید «بیرانوند» از تغییر مبلغ قرارداد سفید امضایش!

با وجود اینکه معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس قول مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون تومان را برای یک سال به بیرانوند داده بود، فقط 950 میلیون تومان در قرارداد سفید امضاء این بازیکن نوشته شده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا بیرانوند که در اواخر فصل امسال قرارداد خود را تا سال 1400 با باشگاه پرسپولیس تمدید کرد، هیچ وقت نمی‌دانست مدیران این باشگاه به وعده‌های شفاهی خود که به او داده‌اند عمل نخواهند کرد.

زمانی که تیم فوتبال پرسپولیس در عمان به سر می‌برد، معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس قرارداد خامی را به علیرضا بیرانوند عرضه می‌کند و از او می‌خواهد که این قرارداد سفید را با قول شفاهی یک میلیارد و 200 میلیون تومان امضا کند. معاون اقتصادی باشگاه به دروازه‌بان پرسپولیس اطمینان می‌دهد که مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون تومان قرارداد اوست و تاکید می‌کند که هر سال نیز 20 درصد به این قرارداد اضافه خواهد شد. اما واقعیت آنگونه که بیان شده رقم نمی‌خورد و در نهایت پرسپولیس در قرارداد سفید امضاء دروازه‌بان ملی‌پوش خود، مبلغ 950 میلیون تومان را قید می‌کند، بی‌صداقتی که بیرانوند به شدت از آن عصبانی است.

علیرضا بیرانوند پس از دیدار پرسپولیس مقابل لخویا در قطر در سخنانی گله‌مندی خود را این رفتار دوگانه معاون اقتصادی باشگاه اعلام می‌کند و سپس به اتریش می‌رود. بیرانوند از طریق وکلیش موضوع را دنبال می‌کند اما زمانی که وکیل این بازیکن به باشگاه پرسپولیس می‌رود و خواهان اصلاح مبلغ قرارداد می‌شود با مقاومت مسوولان باشگاه مواجه می‌شود. در نهایت بحث وکیل بیرانوند و معاون اقتصادی باشگاه بالا می‌گیرد ولی معاون از نظرش کوتاه نمی‌آید و مشاجره‌ای نیز در می‌گیرد.

حال مشخص نیست که علیرضا بیرانوند در برابر این رفتار و حربه باشگاه، چه اقدام عملی خواهد کرد، باید منتظر ماند و دید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۶ ۰۹:۵۳

هیچ سندی نباید سفید امضاء شود. حالا طرف مقابل هر شخصی باشه فرقی نمیکنه. ذهن ها فراموش کارند ولی نوشته مکتوب هرگز.

avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۶ ۱۱:۰۷

پول های مفت مردم بدبخت که به فوتبالیسته میدن!!!!!

avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۶ ۱۲:۱۲

این ترکاشوند تیم پرسپولیس رو به قهقهرا خواهد برد !!!!!

avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۶ ۱۳:۰۵

پول چه کسی را به اینها میدهید!!؟ 950میلیون تومان برای یکسال بعدش شاکیه!!؟ ببینید نخبگان المپیادی و نوابغ ما چقدر درآمد دارند. تمام این بلاها را مدیریت ناکارآمد و جهادی اقای رویانیان و فتح ا...زاده سر این مملکت و این فوتبال آوردند. این اقا 5سال پیش ماهانه 200هزار تومان حقوق میگرفت و پیتزا میبرد حالا میگوید 950میلیون برای یکسال کمه!!!!.

avatar
۱۳۹۶-۰۳-۱۷ ۰۵:۵۵

خدالعنت کنه این ...... اقا هیشکی پیدانمیشه جلوی اینو بگیره اخه ما به کی بگیم این ادم صلاحیت حضور درپرسپولیسو ندارد