• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96031608476
  • خبرنگار : 71536

پیروانی در یک قدمی نیمکت تیم ملی فوتبال امید

پیروانی در یک قدمی نیمکت تیم ملی فوتبال امید

کمیته فنی فدراسیون فوتبال فردا (چهارشنبه) جلسه‌ای را برای انتخاب سرمربی تیم ملی امید با حضور امیرحسین پیروانی برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، پس از بازگشت تیم ملی فوتبال جوانان از جام جهانی، فدراسیون فوتبال در آستانه آماده‌سازی تیم امید برای رقابت‌های مقدماتی قهرمانی آسیاست و فردا (چهارشنبه) جلسه کمیته فنی با حضور امیرحسین پیروانی برگزار خواهد شد.

از چندین ماه قبل و پس از صعود تیم ملی جوانان به جام جهانی زمزمه‌هایی مبنی بر حضور پیروانی در تیم ملی امید شنیده می‌شد و گزینه نخست هدایت این تیم این مربی جوان است.

البته مشکلات موجود در راه آماده‌سازی تیم ملی جوانان چشم این مربی را ترسانده و او در این جلسه به دنبال یافتن راهکاری برای حل اختلافات احتمالی با باشگاه‌ها است چرا که نخستین بازی تیم ملی امید با نخستین هفته از لیگ برتر همزمان شده و مشخص نیست باشگاه‌ها بازیکنان خود را در اختیار این تیم قرار می‌دهند یا نه.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha