• چهارشنبه / ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96031709557
  • خبرنگار : 71572

شروط سازمان لیگ برای ثبت قرارداد باشگاه‌های بدهکار

شروط سازمان لیگ برای ثبت قرارداد باشگاه‌های بدهکار

مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ گفت: باشگاه‌ها باید تاییدیه کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال، کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و کمیته انضباطی را با امضای دبیرکل فدراسیون فوتبال به سازمان لیگ ارائه کنند تا اجازه ثبت قرارداد آن‌ها داده شود.

فریبرز محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا درباره برنامه فصل ۹۷-۹۶ لیگ آزادگان اظهار کرد: ما پارسال رقابت‌ها را در تاریخ ۱۷ مرداد آغاز کردیم. امسال هم قطعا در دهه دوم مرداد، بین دهم تا پانزدهم آغاز می‌شود.

مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ در پاسخ به این سوال که باشگاه‌های بدهکار برای حضور در فصل نقل و انتقالات چه اقدامی باید انجام دهند گفت: در نیم فصل ۹۶-۹۵ تیم‌های لیگ برتری و لیگ یکی که پرونده انضباطی درباره بدهی به بازیکنان داشتند، باید ۱۰ درصد از کل بدهی‌های‌شان به علاوه مبلغ قرارداد بازیکنی که قصد جذب آن را داشتند، به کمیته انضباطی پرداخت می‌کردند تا اجازه جذب بازیکن پیدا کنند.

او افزود: امسال کمیته انضباطی تعیین کرده است که باشگاه‌ها باید چیزی حدود ۳۰ درصد از بدهی‌ها به علاوه مبلغ بازیکنی که قصد جذب آن را دارند، به این کمیته پرداخت کنند. تیم‌ها باید تاییدیه کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال، کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و کمیته انضباطی را با امضای دبیرکل فدراسیون فوتبال به رییس سازمان لیگ ارائه کنند تا پس از آن ما اجازه ثبت رسمی قراردادهای آن‌ها را بدهیم. نقل و انتقالات از تاریخ ۲۵ خرداد آغاز می‌شود و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد و در این مدت به هیچ عنوان قرارداد باشگاهی را بدون داشتن این تاییدیه ثبت نمی‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha