• دوشنبه / ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 96032916524
  • منبع : نمایندگی یزد

لزوم نصب دوربین‌های حفاظتی و امنیتی در خاتم یزد

لزوم نصب دوربین‌های حفاظتی و امنیتی در خاتم یزد

ایسنا/یزد فرماندار خاتم با اشاره به ضرورت نصب دوربین‌های مدار بسته در مکان‌های عمومی، جاده‌های برون و درون شهری این شهرستان، گفت: نصب دوربین‌های حفاظتی، امنیتی و نظارتی در 31 نقطه از شهرستان خاتم در دستور کار است.

به گزارش ایسنا، «فرجام فاضلی» در جریان دیدار با دادستان عمومی و انقلاب و فرمانده انتظامی این شهرستان، با اشاره به اهمیت اقدامات پیشگیرانه با استفاده از دوربین‌های حفاطتی، نظارت تصویری و دوربین‌های دیجیتالی تحت شبکه، اظهار کرد: نصب دوربین‌های نظارتی در نقاط مختلف شهر نقش مهمی در کاهش بسیاری از جرائم ایفا کرده است.

وی افزود: یکی از مهمترین مزایای دوربین‌های نظارتی حالت بازدارندگی آنهاست، دوربین هایی هوشمندی که فرصت ارتکاب جرم را از مجرم می‌گیرد.

فرماندار خاتم در ادامه با اشاره به کاهش سرقت در این شهرستان، گفت: این جرائم که بخشی از آنها توسط افراد غیربومی انجام می‌شود در سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

فاضلی تصریح کرد: شهرستان خاتم در حدفاصل بین چند استان قرار گرفته است و به دلیل این که قطب کشاورزی است در فصل‌هایی از سال افراد زیادی از شهرهای اطراف جهت کار به این شهرستان مهاجرت می‌کنند و همین امر بر ضرورت نصب دوربین‌های نظارتی و کنترلی در شهرستان می‌افزاید .

این مقام مسئول در پایان گفت: امید داریم تا با تامین اعتبار لازم بتوانیم در 31 نقطه در سطح شهرستان دوربین‌های نظارتی را نصب و در پیشگیری از جرائم اقدامی مطلوب و موثر انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha