• پنجشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۶ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 96040100298
  • منبع : نمایندگی همدان

رئیس دانشگاه پیام نور همدان:

حضور در راهپیمایی روز قدس بارقه امید را در دل مظلومان روشن می‌کند

حضور در راهپیمایی روز قدس بارقه امید را در دل مظلومان روشن می‌کند

ایسنا/همدان رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان تصریح کرد: مردم با حضور خود در راهپیمایی روز قدس از آرمان‌های فلسطین مظلوم دفاع کرده و بارقه امید را در دل مظلومان روشن می‌کنند.

دکتر صفی الله صفایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دفاع از مظلومان از اهداف بلند نظام جمهوری اسلامی است افزود: حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس همان تجدید بیعت با آرمان‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: مردم با حضور خود به تمام جهانیان و به ویژه اسرائیل نشان می‌دهند که همیشه پای کار هستند و بر عهد و میثاقشان با امام راحل پایبندند.

وی یادآور شد: ملت مظلوم فلسطین بدانند مردم ایران همچون پاسخی که به عملیات تروریستی داعش دادند حامی آنها در برابر آمریکا، اسرائیل خواهند بود.

صفایی با تاکید بر اینکه پاسخ عملیات موشکی ایران به داعش نشان از قدرت این کشور در برابر تروریست‌ها را نشان می‌دهد افزود: با وجود تحریم‌های جدید سنای آمریکا  علیه ایران، با این عملیات سپاه نشان دادیم که هیچ باکی از این فعالیت‌ها نداریم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha