• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96041809660
  • خبرنگار : 71234

نقوی حسینی به ایسنا خبر داد،

قرارداد نفتی توتال در فراکسیون نمایندگان ولایی بررسی می‌شود

قرارداد نفتی توتال در فراکسیون نمایندگان ولایی بررسی می‌شود

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی گفت که این فراکسیون قرارداد نفتی ایران و توتال را با حضور کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار خواهد داد.

سیدحسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح جلسه صبح امروز شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در این جلسه در مورد قرارداد نفتی ایران و توتال بحث و بررسی صورت گرفت و قرار شد این موضوع با حضور کارشناسان مربوطه و برای روشنگری نمایندگان در مجمع عمومی مورد بررسی قرار گیرد چون برخی معتقدند از زمان مصدق تاکنون چنین قراردادی با کشور خارجی بسته نشده است.

وی بررسی معاهده تاریخ را از دیگر موارد این جلسه عنوان و اظهار کرد: انتقادات جدی به معاهده تاریخ مطرح شده که شورای نگهبان نیز این لایحه را رد کرده است. قرار شد در جلسه دیگر پیرامون این معاهده بحث و گفت‌وگو انجام شود.

نقوی حسینی همچنین گفت که مجمع عمومی این فراکسیون صبح سه‌شنبه هفته جاری و قبل از برگزاری جلسه علنی با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار خواهد شد.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی در پایان گفت: در این جلسه بر لزوم ادامه کار فراکسیون با تمام قوت تاکید شد؛ حتی بنا شد درباره نام فراکسیون نیز صحبت شود. این فراکسیون از این به بعد محکم و قاطع کارش را ادامه می‌دهد و عضوگیری بیشتری می کند. حدس می‌زنیم که جزو فراکسیون اکثریت مجلس شویم. در همین رابطه نیز جلسه شورای مرکزی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha