• جمعه / ۲۳ تیر ۱۳۹۶ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96042312777
  • خبرنگار : 71523

امضای قرارداد محرمانگی برای توسعه میدان گاز کیش با شرکت گازپروم نفت

امضای قرارداد محرمانگی برای توسعه میدان گاز کیش با شرکت گازپروم نفت

مجری طرح میدان گازی کیش از مذاکره شرکت اویک، پیمانکار این میدان با شرکت گازپروم نفت روسیه برای توسعه میدان گازی کیش خبر داد.

کیوان یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تولید ۳۰ هزار بشکه‌ای از میدان کیش، اظهار کرد: براساس شرح کار مصوب تولید از میدان گازی کیش در مرحله‌ی زودهنگام باید به ۳۰ هزار بشکه می‌رسید که اکنون این میزان تولید به صورت مستمر در جریان است. تا پایان سال نیز همین میزان از تولید حفظ خواهد شد.

وی با بیان این که تولید از میدان گازی کیش در مرحله‌ی نهایی به ۶۵ هزار بشکه خواهد رسید، افزود: فکر می‌کنم در اواخر سال بعد این میزان از تولید تحقق یابد.

مجری طرح میدان گازی کیش در مورد ضریب بازیافت این میدان نیز، گفت: براساس مطالعات انجام شده ضریب بازیافت میدان در بازده زمانی ۱۵ سال، ۱۲ درصد و در بازده زمانی ۴۰ ساله، ۱۶ درصد پیش بینی شده است.

یاراحمدی از فعالیت یک مشاور انگلیسی برای طراحی چاه‌های میدان گازی کیش خبر داد و گفت: در راستای حداکثر سازی از میدان گازی کیش و چاه‌های این میدان از نظر یک مشاور انگلیسی استفاده می‌شود. همچنین شرکت‌های خارجی در قالب بیع متقابل برای توسعه این میدان اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی ادامه داد: در این راستا شرکت گازپروم نفت روسیه با شرکت اویک که پیمانکار میدان گازی کیش است قرارداد محرمانگی برای تبادل اطلاعات امضاء کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha