• جمعه / ۲۳ تیر ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96042313024
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

پیکر ۱۰ شهید گمنام در نطنز تشییع می‌شود

فرماندار نطنز گفت: پیکر پاک ۱۰ شهید گمنام تازه تفحص‌شده در شهرستان نطنز تشییع می‌شود.

به گزارش ایسنا، یوسف حسنی بافرانس اظهار کرد: همزمان با روز شنبه، ۲۴ تیرماه سال جاری و مصادف با شهادت امام جعفر صادق(ع) پیکر پاک ۱۰ شهید گمنام در نطنز تشییع می شود.

وی افزود: مراسم تشییع پیکر شهیدان گمنام روز شنبه ۲۴ تیرماه ساعت ۸ صبح از میدان دفاع مقدس به سمت گلزار شهدای گمنام نطنز آغاز می‌شود و سپس با حرکت به‌سوی بخش امامزاده در شهر بادرود تشییع ادامه خواهد داشت.

 فرماندار نطنز گفت: مراسم شهر نطنز از میدان دفاع مقدس با قرائت زیارت عاشورا آغاز نی‌شود. سپس مراسم تشییع انجام و شهدا با گذشتن از خیابان‌ها و میدان‌های اصلی شهر تا جایگاه گلزار شهدای گمنام نطنز مشایعت خواهند شد.

اوبیان کرد: در ادامه شهدای گمنام از ساعت ۱۰ صبح در میدان امام حسین شهر بادرود تشییع خواهند شد و این مراسم در میدان امام خمینی این شهر پایان پذیرفته و شهدا مهمان شهر خالدآباد خواهند شد.

حسنی بافرانیمقصد نهایی تشییع این شهدای عزیز را امامزاده آقا علی عباس اعلام و خاطرنشان کرد: این مهمانان عزیز لحظات آخر حضور خود را در امامزاده آقا علی عباس خواهند بود و سپس برای تشییع به گلپایگان خواهند رفت.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha