• پنجشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96042917029
  • منبع : نمایندگی لرستان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان:

فرهنگ غنی آزادگان از عمق وجود برمی‌خیزد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: فرهنگ آزادگان یکی از فرهنگ های غنی است.

مراد روشنی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه لرستان با اشاره به اینکه آزادگان خدمتی بزرگ به کشور و انقلاب کردند، اظهار کرد: رشادت، حریت و ازخودگذشتگی از خصوصیات بارز آزادگان است؛ آزادگانی که در چنگال خونین یک خون‌آشام بودند و با ازخودگذشتگی از دین و کشور دفاع کردند را تنها در عاشورا و صدر اسلام می توان دید.

وی اضافه کرد: فرهنگ آزادگان یکی از فرهنگ‌های غنی است که از عمق وجود برمی‌خیزد.

روشنی یادآور شد: انسان باید به معنای واقعی امید را لمس کند تا بتواند رشادت آزادگان را درک کند. رشادت در راه حفظ و دفاع اسلام و وطن در آزادگان متجلی است.

روشنی خاطرنشان کرد: آزادگان در بند رژیم بعثی موجی از معرفت، شجاعت و عرفان بودند که با اسارت خود زندان را گلستان کردند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان خاطرنشان کرد: آزادگان با معرفتی الهی که درونی شده بود در راه اسلام و آزادگی قدم برداشتند.

وی افزود: رأس قله ایثار، شهادت است؛ همه ایثارگران برای رسیدن به شهادت تلاش‌های زیادی کردند تا به آرامش برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha