• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96050804685

شروط استاندارد برای انواع "سس‌های سالاد"

شروط استاندارد برای انواع "سس‌های سالاد"

طبق اعلام سازمان ملی استاندارد، انواع "سس‌های سالاد" مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد است و باید در ظروف نو، سالم، تمیز و غیرقابل نفوذ بسته‌بندی شوند.

به گزارش ایسنا، این فرآورده ها باید به نحوی بسته بندی شود که از نفوذ هوا و مواد خارجی به داخل آن جلوگیری شود و هیچ گونه دخل و تصرف، دست خوردگی و مبادله هوا در آن امکان پذیر نباشد، به این منظور باید از غلاف، سیل، پولک و پلمب و همانند آنها استفاده کرد.

طبق اعلام سازمان ملی استادارد، علاوه بر این وزن خالص هر بسته برای مصارف خانوار تا دو کیلوگرم و برای مصارف عمومی یا مراکز عمده مصرف تا ۱۰ کیلوگرم مجاز است. همچنین درج نکاتی از جمله نام و نوع فرآورده، تاریخ تولید و انقضاء قابلیت مصرف، نام مواد متشکله، توجه به عبارت در دمای یخچال نگهداری شود، فقط برای مصارف عمومی و یا مراکز عمده مصرف، از خرید و استفاده در منزل به دلیل حجم زیاد فرآورده و امکان فساد تا پایان استفاده، جدا خوداری کنید، روی بسته‌بندی این محصولات الزامی است.

همچنین توصیه می شود برای سالم بودن فرآورده تا پایان زمان مصرف از وزن خالص تا دو کیلوگرم استفاده و هنگام خرید و مصرف حتما در یخچال نگهداری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha