• شنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96052112572
  • خبرنگار : 71575

خوشرو: قضاوت حیدری راضی کننده نبود

خوشرو: قضاوت حیدری راضی کننده نبود

مدرس داوری فوتبال می‌گوید حیدری قضاوت راضی کننده‌ای را در دیدار استقلال و تراکتورسازی نداشت و در بسیاری از صحنه‌ها عقب می‌ماند.

جعفر خوشرو، مدرس داوری ایران در گفت‌وگو با ایسنا،  درباره قضاوت بیژن حیدری در دیدار استقلال و تراکتورسازی، اظهار کرد: قضاوت بیژن حیدری تعریفی نداشت. او مقدماتی‌ترین کارهای ممکن را رعایت نکرد. به عنوان مثال لباس رحمتی همرنگ با لباس داوران یعنی زرد بود که داور باید دستور می داد دروازه‌بان استقلال از کاور استفاده کند.

او ادامه‌ داد: او در نیمه اول بازی کنترل خوبی به اوضاع نداشت. تحت کنترل قرار دادن بازی شامل بخش‌هایی است که یک بخش آن اداره کردن و بخش دیگر جلوگیری از تخطی کردن بازیکنان است. متاسفانه در این نیمه خطاهای بی‌پروایی زیاد شد که حیدری برخورد مناسبی با آن‌ها نداشت. به عنوان مثال در یک صحنه کیانی ضربه‌ای را به پهلوی نورافکن زد  که داور باید تذکر جدی و اخطار می‌داد.

خوشرو ‌اضافه کرد: هم‌چنین داور و کمک داورها در ضد حمله‌ها و یکی، دو صحنه عقب می‌افتادند که این اصلا برازنده یک داور نیست. هم‌چنین بازی خوانی حیدری ضعیف بود و او هم همانند استقلالی‌ها عجله‌ای در شروع مجدد بازی در دقایق پایانی نداشت که البته برای این موارد باید به آبی پوشان تذکر داده می‌شد.

وی در پایان ‌اضافه کرد: من اگر ناظر این بازی بودم، حداکثر ۸.۲ از ۸.۴ را به این داور می‌دادم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha