• یکشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96052918206
  • خبرنگار : 71575

تراکتورسازان به دنبال مجوز بازی حاتمی در مقابل سایپا

تراکتورسازان به دنبال مجوز بازی حاتمی در مقابل سایپا

سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی می‌گوید این باشگاه فردا (دوشنبه) نماینده‌ای را به کمیته اخلاق می‌فرستد تا مشکل حضور فرزاد حاتمی در دیدار با سایپا را حل کند.

کاظم محمودی، سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی شرایط این تیم اظهار کرد: تیم شرایط خوبی دارد و آماده تقابل با سایپا هستیم. امیدوارم بتوانیم در این دیدار پیروز شویم و وضعیت خود را در جدول بهبود بخشیم.

او درباره پیگیری جریمه ۱۵ میلیونی تراکتورسازی به دلیل تخلف تماشاگران این تیم در دیدار با استقلال تصریح کرد: ما پیگیر این قضیه هستیم. باشگاه تراکتورسازی نامه اعتراض‌آمیزی را به فدراسیون ارسال کرده تا بتوانیم کاری کنیم این جریمه بخشیده شود. این جریمه‌ها شایسته باشگاه وهواداران تراکتورسازی نیست. امیدواریم فدراسیون هر چه زودتر به شکایت ما رسیدگی کند و مشکل ما در این زمینه حل شود.

سرپرست تراکتورسازی در رابطه با محرومیت یک‌ماهه فرزاد حاتمی از سوی کمیته اخلاق توضیح داد: مدیران این کمیته جلسه‌ای را با فرزاد برگزار کردند و اصل قضیه را جویا شده‌اند. ما نیز فردا (دوشنبه) نماینده‌ای را به کمیته اخلاق خواهیم فرستاد تا مجوز حضور حاتمی برای دیدار با سایپا را بگیرد. حاتمی بازیکن مهم ماست و حضورش در مقابل سایپا غنیمت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha