سرهنگ عبدالله عینعلی جانشین سپاه نینوا گلستان در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه دور اول اعزام راهیان نوربه غرب کشور پس از ماه مبارک رمضان آغاز و تا ۲۵ شهریور سال جاری خواهد داشت بیان کرد: تاکنون ۸۳۷ نفر به مناطق عملیاتی غرب کشوراعزام شدهاند. در این اردو بسیجیان اقشار استان و نواحی مقاومت به استانهای کرمانشاه و کردستان سفر و از مناطق عملیاتی غرب کشور بازدید خواهند کرد.
وی گفت: استقبال عموم مردم نسبت به سالهای گذشته در بازدید از مناطق عملیاتی غرب بسیار خوب است. با توجه به اینکه اعزام ۷۵۰ نفر جزو ابلاغ برنامه امسال بوده است نزدیک به ۱۳۰۰ نفر اعزام خواهند شد.
سرهنگ عینعلی از اعزام راهیان نور دانش آموزی در تاریخ ۱۳ مهر سال جاری خبر داد یادآور شد: از مجموعه ۶۰۰۰ نفر دانش آموز در قالب کاروان راهیان نور ۱۵۰۰ نفر به مناطق عملیاتی غرب کشور یعنی استان کرمانشاه) و ۴۵۰۰ نفر دیگر به مناطق عملیاتی جنوب کشور یعنی استان خوزستان اعزام خواهند شد.
رئیس ستاد راهیان نورسپاه نینوا استان گلستان خاطرنشان کرد: برگزاری اردوی راهیاننور تاثیر فراوانی در بالا بردن بینش معنوی نسل جوان امروز دارد و فرصتی است تا آنان بتوانند با حضور در این مناطق به خودسازی بپردازند. آشنایی نسل جوان با فرهنگ ایثار، شهادت، رشادت و ساده زیستی و دلاور مردیهای غیور مردان و رزمندگان اسلام و بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس مهمترین هدف برگزاری این اردوها است.
انتهای پیام


نظرات