• چهارشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۳:۵۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96061408704
  • خبرنگار : 71573

دستغیب: حاضر نیستند کتابم را چاپ کنند

دستغیب: حاضر نیستند کتابم را چاپ کنند

عبدالعلی دستغیب می‌گوید: هیچ ناشری به دلیل فروش نرفتن کتاب حاضر نیست کتابم را چاپ کند.

این منتقد ادبی و مترجم پیشکسوت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کهولت سن و ضعف چشم به من اجازه نمی‌دهد مطالعه کنم. قادر نیستم مطلبی بنویسم و یا بیش از ۱۰ دقیقه مطالعه کنم. فقط هر ازگاهی مطالبی را برای روزنامه‌ها می‌فرستم.

او با بیان این‌که ۸۶ سال دارد درباره کتاب‌های جدید خود گفت: درست است که پیر شده‌ام اما هنوز حافظه‌ام را از دست نداده‌ام. همان‌طور که گفتم به دلیل کهولت سن برنامه‌ای برای تألیف کتاب ندارم. البته کتابی را دیکته و با صمد مهمان‌دوست ویراش کرده‌ایم که تألیف آن چند سالی نیز طول کشید. عنوان این کتاب «خوشه پروین» است که در حدود ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ صفحه نوشته شده است.

دستغیب درباره کتاب‌ «خوشه پروین» که کار نوشتن آن را تمام کرده است، بیان کرد: این کتاب دو بخش دارد که درباره هفت شاعر جدید و هفت شاعر کلاسیک تهیه شده است. بخش اول کتاب درباره شاعران بزرگ کلاسیک فردوسی، نظامی گنجوی، خیام، مولوی، سعدی، حافظ و عبید زاکانی  است. بخش دوم نیز به  هفت شاعر معاصر که موفق‌تر از دیگران  بودند اختصاص دارد که عبارتند از نیما یوشیج، احمد شاملو، مهدی اخوان ثالث، سهراب سپهری، فروغ فرخزاد، نصرت رحمانی و نادر نادرپور.

او در ادامه خاطرنشان کرد: این کتاب آماده است اما ناشران به دلیل فروش نرفتن کتاب‌ها و استقال نکردن مردم از کتاب حاضر نیستند آن را چاپ کنند، و به اصطلاح این کتاب روی دست من مانده است. البته برای نشر ان اقداماتی انجام داده‌ام اما مقامات رسمی نیز به من کمکی نکرده‌اند.

این نویسنده همچنین یادآور شد: در سال گذشته چند نفر از دوستان از من خواستند مطالبی را درباره فلسفه بگویم تا با فلسفه آشنا شوند، این مطالب را یکی از دوستان به نام اشرف‌السادات کمانی که شاعر هم است ضبط و تایپ کرده و قرار است آن را با هزینه شخصی و با عنوان «گفتارهای فلسفی» منتشر کند. این آخرین کار من است و بعد از این‌ها قادر به خواندن و نوشتن طولانی نیستم مگر اخباری به دیگران بگویم و مطالبی دیکته کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۶-۱۵ ۱۲:۳۵

نقد ادبی روشهائی باصطلاح علمی و جهانی دارد ...

avatar
۱۳۹۶-۰۶-۱۵ ۱۷:۰۷

بنده ناشر هستم که می خواستم به چاپ کتاب استاد دستغیب (خوشه پروین )کمک کنم چگونه می توانم ارتباط برقرار کنم