• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ / ۲۲:۲۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96062715848

معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر کار:

به دنبال تسهیل‌گری در روابط با شرکت‌های خارجی هستیم

معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تلاش‌های این وزارتخانه برای تحریک تقاضای کل اقتصاد کشور، گفت: کوشش می‌کنیم تا سرمایه‌گذاران خارجی معتبر را از طریق اتصال به بازاری‌های بین‌المللی به سرمایه‌گذاری در ایران ترغیب کنیم.

به گزارش ایسنا، عیسی منصوری، معاون اشتغال و کارآفرینی وزیر کار در نشست تخصصی کارآفرینان و صاحبان صنایع آلمان با وزیر تعاون، کار و رفاه گفت: با توجه به برنامه اتصال شرکت‌های ایرانی و خارجی، در حال ایجاد مرکز تجارت و پیمانکاری فرعی هستیم. این مرکز ارائه‌کننده خدمات تسهیل‌گری برای ارتباط با شرکت‌های خارجی خواهد بود.

وی ادامه داد: حاضران در این نشست از طرف ایران، اکثرا شرکت‌های دولتی هستند اما ما انتظار داریم که مراودات شرکت‌های خصوصی هم با شرکت‌های خارجی افزایش یابد.

منصوری با اشاره به این که یکی از مشکلات ما در ایران، کم بودن خدمات ارتباطی کافی بین ایران و آلمان است، گفت که مرکز تجارت و پیمانکاری فرعی آماده است تا برای گسترش ارتباطات بین ایران و آلمان، یک دفتر را به طور اختصاصی برای شرکت‌های آلمانی ایجاد کند.

وی در پایان با این که شرکت‌های ایرانی در حوزه عقد قرارداد با شرکت‌های بین‌المللی نیازمند مشاوره و حمایت هستند، گفت: ما آماده ایفای نقش حمایتی هستیم تا شرکت‌های آلمانی و ایرانی ارتباط بهتری با یکدیگر برقرار کنند.

در همین حال، محمدتقی نوربخش، رییس سازمان تامین اجتماعی نیز برخی از فعالیت‌های اقتصادی این سازمان را تشریح کرد.

رییس سازمان تامین اجتماعی گفت که این سازمان فعالیت‌های اقتصادی خود را در مجموعه‌ای از هولدینگ‌ها پوشش داده است که از جمله آنها می‌توان به هولدینگ‌های نفت گاز و پتروشیمی، دارویی، سیمان، انرژی، معدن، صنایع و ارتباطات اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، نوربخش در ادامه این نشست و در ادامه صحبت‌های خود گفت: فعالیت‌های اقتصادی خارج از مجموعه شرکت‌های سرمایه‌گذاری سازمان تامین اجتماعی نیز در قالب هولدینگ گردشگری مثل شرکت قطارهای رجا و هتل‌های هما، هولدینگ خانه‌سازی و همچنین هولدینگ بیمارستانی نظیر بیمارستان میلاد به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان کشور در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha