• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۶ / ۰۵:۴۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96071709433
  • خبرنگار : 71263

علاقه‌مندی شورون و توتال به میدان نفتی مجنون

علاقه‌مندی شورون و توتال به میدان نفتی مجنون

وزیر نفت عراق اعلام کرد که شورون و توتال در میان شرکت‌هایی هستند که برای توسعه میدان نفتی مجنون ابراز علاقه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، رویال داچ شل ماه گذشته اعلام کرد که به دنبال تغییرات نامطلوب در شرایط مالی، با وزارت نفت عراق برای واگذار کردن فعالیت‌ها در میدان مجنون به دولت این کشور توافق کرده است.

جبار اللعیبی، وزیر نفت عراق اظهار کرد که بغداد مذاکرات با سایر شرکت‌های بین المللی درباره سهم شل در این میدان نفتی را آغاز نکرده زیرا هنوز تصمیم نهایی درباره برنامه شل برای خروج از این میدان گرفته نشده است.

بر اساس گزارش رویترز، وزیر نفت عراق گفت مذاکرات با شل ادامه دارد و ابراز امیدواری کرد که توافق مطلوبی برای هر دو طرف حاصل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha