• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96071810083
  • منبع : شهرداری تهران

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران:

مسجد ویژه کودک و نوجوان باغ کتاب بزودی برپا می‌شود/ باغ علم قرآنی درحال راه اندازی است

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به راه اندازی مسجد ویژه کودکان و نوجوانان در باغ کتاب تهران، بیان داشت: این مسجد با هدف برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان در این فضای دینی و فرهنگی ساخته شده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا جعفری با بیان اینکه طراحی مسجد کودک باغ کتاب بسیار متفاوت از مساجد دیگر است، افزود: از ترکیب رنگ های جذاب و شاد در طراحی این فضا استفاده شده است تا در کنار خانواده ها شاهد برگزاری جشن تکلیف دانش آموزان باشیم.
به گفته جعفری زیربنای کل مسجد ویژه کودک و نوجوان که در طبقه دوم بلوک A قرار دارد، ۶۰۰ مترمربع است که ۳۰۰ متر مربع آن مربوط به بخش شبستان و ۳۰۰ متر مربع مربوط به بخش آموزشی است.
جعفری با اشاره به اینکه در راستای لزوم ترویج ارزش‌ها و فرهنگ ایرانی اسلامی به کودکان و نوجوانان این مسجد بنا شده است، افزود: ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی یکی از اقدامات مهم و ضروری در بین کودکان  و نوجوانان است به همین دلیل ضرورت دارد نسل آینده جامعه از سنین کودکی با این فرهنگ غنی آشنا شوند.
براساس گزارش روابط عمومی شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران، وی در عین حال از راه اندازی باغ علم قرآنی در آینده ای نزدیک در باغ کتاب تهران خبر داد و گفت:در این مجموعه با استفاده از تجهیزات و دستگاه های علمی آیاتی از قرآن که اشاره به مسائل علمی دارد، آزمایش می شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha